featured

Grafik günlerdir kırmızı kapanıyor: ADA ayılarının gücünü tüketebilecek şey nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), 0,38 dolara ulaşmasının ardından istikrarlı olarak düşüyor. Bununla birlikte fiyat, bugünkü işlem seansını da negatif kapatırsa, art arda beş gündür kırmızı kapanış yapıyor olarak.

Fiyat, Ripple’ın zaferinin bir sonucu olarak Cardano’nun SEC’in düzenleyici tehditlerinden muaf olacağına dair umutların canlanmasıyla 13 Temmuz’dan 14 Temmuz’a kadar büyük bir artış gördü.

ADA

Ancak bundan hemen sonra gözde altcoin, günleri sürekli olarak kırmızı renkte kapattığı için satıcılar kâr elde etti. Fiyat, son 24 saatte %3,05 oranında bir düşüş kaydetti ve mevcut değeri olan 0,305 dolara geriledi. Bununla birlikte, IntoTheBlock’un zincir içi verilerine göre, iki milyar token’lık talep duvarı ayıları geri itebilir.

Mevcut fiyat seviyelerine göre, 0,285 dolar ila 0,301 dolar aralığına denk gelen iki milyar token’lık bir talep var. Burada 62,400 adres, ortalama 0,292 dolarlık fiyatla 2,08 milyar adet ADA satın aldı.

Burada, daha önce bu fiyat aralığında alım yapmış olan adreslerin destek sağlaması muhtemel olduğundan, alım aktivitesinin artması bekleniyor.

Teknik olarak, yukarıda vurgulanan talep duvarı şu anda 0,301 dolarda bulunan günlük MA 50’nin biraz altında.

MA 50 fiyat seviyesinin son aylarda gözde altcoin’in fiyatını engellediği göz önüne alındığında, bu seviyeyi desteğe çevirmek zorunda kalacakları için bu görev boğalar için kolay olmayabilir.

ADA fiyatı toparlanabilecek mi?

Teknik göstergelerden RSI, 50 işaretine yakın bir seviyede bulunuyor. Bu da boğaların ve ayıların dengeye ulaşılana kadar düello yapacağı yaklaşan bir konsolidasyonu gösteriyor.

Ayılar geri çekilirse ve gözde altcoin’in fiyatı mevcut seviyelerinden bir ralli başlatırsa, alıcılar 0,38 dolar seviyesini yeniden test etmeyi hedefleyebilir.

Öte yandan, 0,30 dolar seviyesinin altında bir kırılma ve kapanış, dengeyi ayıların lehine çevirebilir. 0,30 dolarlık talep duvarının altında büyük bir destek olduğu öngörülüyor. Çünkü, 439,220 adresin ortalama 0,203 dolar fiyatla 6,12 milyar ADA satın aldığı yer burasıdır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin