featured

Grafikteki model boğaların lehine: ADA fiyatı, yüzde 21’lik bir artış için uygun koşullara sahip görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki artan belirsizliğin ortasında, Cardano (ADA) fiyatı geri sıçrama için yeterli yükseliş momentumu oluşturmakta zorlandı. 19 Temmuz’da günlük grafik, önemli bir tersine dönüşün işareti olarak 0,3 dolardaki destek noktasında bir yükseliş mumunun oluşumunu gösteriyor. Bununla birlikte, bu ters mumun uygun bir takibinin olmaması, daha uzun bir konsolidasyon olasılığına işaret ediyor.

ADA

ADA fiyatında devam eden toparlanma, yükselen trend çizgisi bozulmadan devam edebilir. 0,3 dolar seviyesinden başlayacak bir yükseliş eğilimi sonucunda fiyat %21 oranında bir yükseliş kaydedebilir.

Cardano için gün içi işlem hacmi, 183,6 milyon dolardır. Bu da %19,3’lük bir kayıp olduğu anlamına gelmektedir.

Gözde altcoin’in fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 0,3 dolardaki desteğin üzerinde 0,31 dolar civarında işlem görüyor. Piyasadaki mevcut kararsız duyguya yanıt olarak, en büyük 7. kripto para birimi birkaç işlem günü boyunca yan hareket etmeye devam edebilir.

Bununla birlikte bu sürekli yatay eğilim, yakında fiyattaki toparlanmayı taşıyan yükselen bir trend çizgisine çarpabilir. Bir aydan fazla bir süredir geçerliliğini koruyan destek noktası, daha yüksek düşük seviyelerin oluşmasına sebep oldu. Bu yüzden, alıcılar bir toparlanma hamlesi yapmak için ek bir dayanak elde edebilir.

Eğer fiyat, 0,334 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış yapabilirse fiyat hızla 0,35 dolardaki direnci kırabilir. Bunun ardından sıradaki fiyat hedefleri ise 0,382 dolar ve 0,42 dolar seviyelerinde olacaktır.

ADA fiyatı 0,46 dolara yükselebilir mi?

Gözde altcoin’in fiyatındaki devam eden toparlanma, çift dip yükseliş eğiliminin ikinci tersine dönüşüdür. Grafik kurulumu, yükseliş eğilimine yol açan önemli destekte alıcılardan gelen aktif birikimi gösteriyor. Böylece, bu model fiyatı %47’lik bir yükseliş için hazırlıyor. Bunun gerçekleşesi durumunda fiyat 0,46 dolara ulaşabilir.

Günlük ADX eğimindeki bir artış, alıcıların önemli bir ralliye liderlik etmek için yeterli potansiyele sahip olduğunu gösterir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin