featured

Popüler analist tahminlerini paylaştı: “Bu 5 altcoin, yakında büyük patlamalar yaşayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalarda yatırımcılar, ralliye öncülük etmesi muhtemel altcoin’leri tahmin etmeye çalışarak mantıklı hareket etmek istiyor. Gerçekten de, kripto piyasasındaki altcoin’ler adeta dikkat çekmek için yarışıyor.

İşte, popüler kripto analisti Tolberti’ye göre yakında büyük bir yükseliş kaydedebilecek olan 5 altcoin..

Dogecoin (DOGE)

En gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), onu destekleyen birden fazla katalizöre sahip olmasına rağmen son haftalarda yatay hareket ediyor. Fiyatın performansı genel pazar gidişatından etkilense de, özellikle Tesla (NASDAQ: TSLA) CEO’su Elon Musk ile olan ilişkisine bağlıdır. Tarihsel olarak token, Musk ne zaman ondan bahsetse veya ne zaman konuşsa önemli yükselişler göstermiştir.

altcoin DOGE

Böyle bir örnek, Tesla’nın kaynak kodunun hem Bitcoin hem de Dogecoin için destek içerdiğine dair raporların ortaya çıkmasının ardından meme coin’in yükselmesiydi. Bu haber, ünlü elektrikli otomobil üreticisinin bu kripto para birimlerini uygun ödeme seçenekleri olarak entegre etmeyi düşünebileceğine dair yaygın spekülasyonları tetikledi. Bu haberin sonucunda token’ın piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde arttı ve fiyatı 0,070 dolardaki direnç noktasını kırdı.

Ek olarak Musk, sosyal medyadaki varlığının Dogecoin’in fiyat hareketleri üzerindeki etkisini daha da vurgulayarak Scooby Doo’lu tweet’i paylaşmasının ardından token yükseldi.

DOGE, son 24 saat içinde %2’lik bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,071 dolar civarında işlem görüyor.

IoTeX (IOTX)

IoTeX (IOTX), son haftalarda genel piyasa trendlerini büyük ölçüde yansıtan değişken fiyat hareketleriyle karşılaştı. Şu anda token, 0,1 dolar civarına yükselme hedefine sahip. Bu tüzden 0,05 dolardaki direnç noktasını kırmak için çabalıyor.

IOTX’in değeri, güvenli ve ölçeklenebilir IoT çözümlerine yönelik artan talep ile yakından bağlantılıdır. IoTeX, kendisini gelecek için dönüştürücü bir platform sunan çığır açan bir blockchain olarak konumlandırıyor. IoTeX’in güvenli ve verimli veri aktarımını ve iletişimi kolaylaştırarak IoT cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olma yeteneği özellikle dikkate değerdir. Blockchain teknolojisinin uygulanması, veri bütünlüğü, gizlilik ve birlikte çalışabilirliği garanti ederek IoT cihazları için güvene dayalı bir ekosistem oluşturur.

IOTX, son 24 saat içinde %0,5 oranında küçük bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,02 dolar civarında işlem görüyor.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai (FET), yapay zeka ve blockchain’in entegrasyonuna öncülük ederek, otonom aracıların işbirliği yaptığı, veri alışverişinde bulunduğu ve merkezi olmayan makine öğrenimi algoritmaları ile dağıtılmış defter teknolojisi kullanarak karmaşık görevleri yerine getirdiği merkezi olmayan bir dijital ekonomi yaratıyor. Altcoin’in fiyatı, artan benimseme ve ortaklıklar gibi faktörlerden etkileniyor.

Örneğin FET, gerçek dünya uygulamaları için Web3 teknolojisini geliştirmek ve kullanmak üzere Bosch ile ortaklık kurduktan sonra son zamanlarda değerini artırdı. Ek olarak Elon Musk, popüler sohbet robotu ChatGPT’ye alternatif olarak xAI’ı tanıttığında altcoin’in fiyatı bir ralli yaptı. Ancak FET, uzun vadede genel kripto piyasasına paralel olarak önemli kayıplar da yaşadı.

FET, son 24 saatte %0,5’lik bir kayıp yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,22 dolar civarında işlem görüyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC), iki haftadan kısa bir süre içinde gerçekleşmesi planlanan halving etkinliği sebebiyle adından son zamanlarda sıkça söz ettiren bir altcoin oldu. LTC, piyasa gerilemelerine karşı duyarlılık yaşarken, genel duyarlılık yükselişini sürdürüyor.

Halving etkinliğine öncülük eden Litecoin’in zincir üstü gelişimi, önemli ilerleme göstermeye devam ediyor. Ağ, 15 Temmuz’da 170 milyonuncu işlemini gerçekleştirerek tarihi bir dönüm noktasına ulaştı. Bu, yalnızca son yedi hafta içinde eklenen 10 milyondan fazla işlemle Litecoin için hızlı bir büyüme oranına işaret ediyor. Yani bu, her hafta bir milyondan fazla işlemin gerçekleşmesi anlamına gelmektedir. Dikkat çekici bir şekilde, Litecoin 11 yılı aşkın bir süredir herhangi bir kesinti olmadan sürekli çalışma süresini korumuştur.

Ek olarak LTC, halving olayı etrafında heyecan arttıkça balina faaliyetleri de artıyor. Fiyat hareketi açısından altcoin, şu an 100 doları hedefliyor.

LTC, son 24 saat içinde %2 oranında bir değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 93,65 dolar civarında işlem görüyor.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), bağımsız blockchain’lerden oluşan birbirine bağlı bir ekosistem oluşturma vizyonuna sahip bir platformdur. Son zamanlarda altcoin’in fiyatı, kripto pazarındaki genel eğilime meydan okuyarak yükseliş duyguları gösterdi. Analistler, ATOM’un 10 dolar sınırını aşmaya hazır olduğuna inanıyor.

Geçtiğimiz ay boyunca ATOM, güçlü bir temel oluşturmak için özenle çalıştı ve piyasa dalgalanmalarına rağmen dayanıklılık gösterdi. En son gerçekleşen güncelleme itibariyle ATOM, haftalık grafikte %5’in üzerinde bir düşüş yaşadı ve şu anda 9,42 dolar civarında işlem görüyor.

Finbold

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin