Accenture, yeni lisans yönetimi uygulamasını başlatıyor
Accenture, yeni lisans yönetimi uygulamasını başlatıyor

Accenture, yeni lisans yönetimi uygulamasını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Global profesyonel hizmet devi Accenture’ın bir dağıtık defter girişimi olan ​​Digital Asset, yeni bir yazılım lisansı uygulamasını hayata geçirdi. Accenture pazartesi günü yaptığı açıklamada Digital Asset’in, Blockchain tabanlı uygulama ile yazılım lisanslarının nasıl izlendiğini basitleştirmeyi hedeflediğini duyurdu.

Accenture, DLT’ye yatırım yapmaya devam edecek

Şirket, uluslararası çapta farklı işletmeler ve müşteriler arasında geniş bir yazılım lisansı portföyünü yönetecek, politika ve prosedürleri destekleyecek bir teknolojiye ihtiyaç duyduklarını belirtti. Accenture’ın Blockchain Operasyonları Müdürü Melanie Cutlan, yeni teknolojinin piyasaya sürülmesinin gerekliliğini belirtti.

Cutlan ekledi:

Yazılım varlık izleme ve yönetim araçları gelişirken, büyük bir organizasyonun yönetilmesi hala zor bir görev.

Yeni Blockchain tabanlı uygulamanın, Accenture’ın yazılım varlıkları için yönetim sistemi geliştirmesine yardımcı olması ve ayrıca izleme ve denetlemeyi basitleştirmesi bekleniyor.

Cutlan açıkladı:

DLT’nin gücü, bu lisansların izlenebilirliğini ve dolayısıyla denetim işlevini basitleştirecek, böylece her bir lisansın nerede verildiği görülebilecek. Bu, kuruluşların yazılım lisans portföylerinin yönetiminde yılda milyonlarca dolar tasarruf edebileceği anlamına geliyor.

Accenture’ın patent başvurusu yaptığı yeni uygulama, kuruluşların lisanssız yazılım kullanma riskini en aza indirecek. Ayrıca yeni uygulamanın, sürümlere göre lisansların dağıtımı ve kullanımı konusunda daha iyi şeffaflık sağlaması da bekleniyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin