abra ether
Abra kripto cüzdanına artık gerçek Ether depolaması yapılabilecek

Abra kripto cüzdanına artık gerçek Ether depolaması yapılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdan sağlayıcısı Abra, artık uygulaması üzerinden doğrudan kullanıcıların Ether (ETH) yatırım ve çekim işlemlerine izin veriyor.

Önceden, kullanıcılar yalnızca ABD merkezli bir banka hesabı, American Express kartı, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) veya Litecoin (LTC) aracılığıyla uygulamaya para yatırabiliyorlardı. Sonrasında ise seçimlerine göre bakiyelerini yapay bir şekilde Ether sürümüne dönüştürebiliyorlardı. Bu da kripto paranın fiyat hareketlerinden etkilenirken gerçekte varlığa sahip olmadıkları anlamına geliyordu.

Artık Abra ’nın kullanıcı kontrolündeki cüzdanı gerçek Ether’i depolayacak

Abra CEO’su ve kurucusu Bill Barhydt gelişme ile ilgili şunları söyledi:

Ether desteği ile Abra kullanıcıları artık Etherlerini diğer cüzdanlardan kolayca Abra app’a  alıp taşıyabilecek. Bu, ETH’yi Abra’da listelenen diğer varlıklara yatırım yapma konusunda bir aracı olarak kullanma potansiyelini de ortaya koyuyor.

Şirket, Ethereum Blockchain’in yerel tokeni ile sınırlı kalmayacağı sinyallerini verirken. Şirketin ürün başkan yardımcısı Willie Wang, “bu sadece başlangıç” dedi:

Yakın gelecekte, şu anda listeleyebileceğimiz diğer yeni tokenlerin yanı sıra, Abra’da listelenen diğer ERC-20 tokenlerine yerel fon yatırma ve çekme desteği sunacağız.

Ethereum yatırımcılarının kayıt oluşturmalarını teşvik etmek için ise Abra, uygulamasından en az 5 dolar değerinde kripto para satın alan yeni kullanıcılara 25 dolarlık Ether hediye ediyor. Bu cazip kampanya, 31 Mart’a kadar geçerli olacak.

Ethereum genişlemesi için önemli bir adım

Ethereum kurucu ortağı ve Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys’in kurucusu olan Joseph Lubin, Abra’yı ağın evriminin bir işareti olarak kabul etti:

Basın, Ether’in Ethereum platformundaki uygulamalara güç sağlayan faktör olmasına rağmen, bir işlemin ödeme tarafında çok çeşitli tokenlerin kullanılmaya başlayabileceği bir dünyaya giriyoruz.

Abra ilk olarak Kasım 2017’de Ethereum desteğini türev bir ürün olarak eklemişti. Firma ayrıca, cüzdan uygulamasının depolama kapasitesini güçlendirerek, kullanıcıların belirli bir zamanda birden fazla para birimi elde etmelerini sağlamaya çalışıyordu.

Ayrıca geçen ay, kripto cüzdan sağlayıcısı, aynı zamanda Blockchain tabanlı uygulamasıyla, kullanıcıların hisse senetleri ve borsa yatırım fonları gibi geleneksel yatırım araçlarının küsurat olarak satın almalarına izin vermeye başladı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin