SEC’den ilginç Bitcoin, Ethereum ve Ripple hamlesi geldi
SEC’den ilginç Bitcoin, Ethereum ve Ripple hamlesi geldi

ABD’li siyasetçi: “Bitcoin’in geleceği için SEC kapatılmalı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’li siyasetçi Bitcoin ve kripto paraların gelişmesi için SEC’in kaldırılmasını önerdi. Ron Paul, piyasanın kendi kendisini düzenlemesi gerektiğine inanıyor. 

Ron Paul, Bitcoin ve kripto para destekçisi bir siyasetçi

Teksas’tan eski bir kongre üyesi ve ABD’nin siyasi kuruluşlarındaki en vokal kripto para birimi destekçilerinden biri olan Ron Paul, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto para birimlerinden uzak durması ve endüstrinin kendi başına gelişmesine izin vermesi gerektiğine inanıyor.  Ron Paul New York’ta Consensus 2019’da kripto para birimi geleceği konusundaki görüş ve vizyonunu paylaştı.  Ron Paul, ademi merkeziyet sorunları hakkında yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

Paraya bakarsanız, Federal Reserve sistemindeki paranın tam merkezileşmesi ve yasal ihale kanunları var. Rekabet edemezsin. Anayasada bulunan altın ve gümüş ile bile yarışmanıza izin verilmiyor. Para basan insanların elinde merkezileştirildi.

ABD’li siyasetçi: “Bitcoin ve kripto paralar için SEC’den kurtulun!”

Ron Paul, piyasanın dışarıdan müdahale olmadan kendini düzenlemesi gerektiği görüşünü destekliyor. Bir miktar dolandırıcılık olmadığı sürece, hükümetin süreci etkilememesi gerekiyor.  Bununla birlikte, en iyi yorumları kripto para birimleri konusundaki kritik yaklaşımıyla bilinen SEC ile ilgilidir ve şunları söylüyor:

“SEC’den kurtulun. Bu ideal olur.”

Ron Paul, düzenleyicinin SEC’in dijital varlıklar konusundaki danışmanı Valerie Szczepanik ile SEC’deki bir komisyon üyesi Hester Peirce arasında seçim yapmasını istedi. Ron Paul’un 2017’de Bitcoin merkezli bir emeklilik fonu olan Coin IRA’nın bir reklam filminde yer alması dikkat çekici. FOX Business tarafından yayınlanan bir klipte Bitcoin hakkındaki heyecanını paylaştı. 

Blockchainreporter

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin