ABD'li meclis üyeleri kripto paraları tartışacak.
ABD'li meclis üyeleri kripto paraları tartışacak.

ŞOK GELİŞME: ABD’li meclis üyeleri, kripto paraları tartışmak üzere bir araya geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’li meclis üyeleri kripto paraları tartışmak üzere gelecek hafta bir araya geliyor. Toplantının başlığı, Dijital Para Birimi: Paranın Geleceği olacak.

Kripto para birimleri özellikle 2017 yılında dalga dalga yayılan bir etkiyle gündeme oturdu. Raporlardan duruşmalara kadar geniş bir alana yayılan gelişmelerin ardından, kripto tartışması milletvekilleri için kaçınılmaz hale geldi.

Tartışmalar büyük ölçüde, Blockchain’in temel teknolojisi ve hükümet içindeki potansiyel kullanımı etrafında konumlanıyordu. Ancak şimdi, konuların çekirdeğine, kripto para birimlerinin herkesçe kabul gören bir para biçimi olduğu konusunda bir fikir birliği söz konusu.

ABD’li meclis üyeleri kripto paraları tartışmak üzere 18 Temmuz’da toplanıyor

Duruşma 18 Temmuz’da, yerel saatle 14.00’te başlayacak ve Para Politikası ve Ticaret Alt Komitesi tarafından yapılacak. Mahkemeye göre duruşma, aşağıdaki tanıkların yer aldığı bir panelden oluşacak:

  • Dr. Rodney J. Garratt, Maxvell C. ve Mary Pellish Chair – Kaliforniya Santa Barbara Üniversitesi Ekonomi Profesörleri
  • Dr. Norbert J. Michel, Veri Analizi Merkezi, The Heritage Foundation
  • Eswar S. Prasad, Kıdemli Üye, Brookings Enstitüsü
  • Alex J. Pollock, Seçkin Kıdemli Üye, R Street Institute

Mutabakat, duruşmanın niteliği üzerinde durmaya devam ediyor:

Duruşmada ABD hükümetinin kripto para birimlerini bir para olarak kabulü ve kripto paralar için potansiyel lokal ve küresel kullanımlar üzerindeki kapsam incelenecek. Alt komite, kripto para birimlerinin merkez bankalarınca kullanımının yararlarını değerlendirecek ve hem kripto paranın hem de fiziki paranın geleceğini tartışacaklar.

Sonuç ne olursa olsun, ABD’li meclis üyeleri tarafından yapılacak bu kripto para toplantısı, son yılların en büyük gelişmesi olarak görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

ABD başkanlık seçimlerinde kripto para skandalı: Tüm ödemeler Bitcoin ile yapılmış!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin