ABD’den Nicolas Maduro hakkında suç duyurusu: “Kripto para kullanarak ağır suçlar işlediler.”
Başkan Maduro halkı altın ve Petro'ya yatırım yapmaya çağırdı!

ABD’den Nicolas Maduro hakkında suç duyurusu: “Kripto para kullanarak ağır suçlar işlediler.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Adalet Bakanlığı, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ve diğer 14 üst düzey yöneticiyi; kripto para birimlerini kullanarak terörizm, yolsuzluk ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla suçluyor.

Maduro ve diğer yöneticilerin kripto para kullanarak ağır suçlar işledikleri iddia edildi

ABD Başsavcısı William Barr; Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ve Venezuela rejiminin ana liderleri Padrino Lopez, Diosdado Cabello ve Tareck El Aissami hakkında bir dizi ağır suçtan ötürü suç duyurusunda bulundu. Yetkililer uyuşturucu kaçakçılığı ve diğer suç faaliyetlerinde kripto para kullanmakla suçlanıyorlar.

ABD Adalet Bakanlığı, yaptığı açıklamada; Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro’nun tutuklanmasına veya mahkum edilmesine yol açan bilgiler için 15 milyon dolar ve diğer yetkililer için 10 milyon dolara teklif ettiklerini söyledi. Resmi suçlamaya göre Joselit Ramirez, Madeck’in OFAC’ın yaptırımlarını ihlal eden 2018 başkanlık kampanyasının yararına özel uçuş hizmetleri sunmak için Tareck El Aissami ile birlikte çalıştı.

ABD’ye göre Venezuela rejimi, Maduro önderliğinde pek çok suça sahne oldu

Ulusal Güvenlik Soruşturmaları’ndan (HSI) sorumlu özel ajan olan Alysa Erichs, Venezuela hükümetinin yasa dışı uyuşturucu kaçakçılığı, kara para aklama ve terörle ilgili faaliyetlerini yürütmek için kripto para birimlerini kullandığını iddia etti.

Başsavcı Barr, bir zamanlar Nicolas Maduro liderliğindeki Venezuela rejiminin pek çok suça ve yolsuzluk olayına sahne olduğunu belirtti. Maduro ve FARC ile komplo kurduğu iddia edilen bir dizi üst düzey iş arkadaşının tonlarca kokainin Amerika topraklarına girmesine neden olduğunu da sözlerine ekledi.

Üç ünlü isimden Bitcoin tahminleri: “Koronavirüs BTC’ye yarayacak.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin