Bitcoin ve kripto paralar Temsilciler Meclisi'nde görüşülecek

ABD’de Bitcoin ve kripto paralar sonunda bir varlık sınıfı olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Kongresi’ne yeni bir yasa tasarısı sunuldu. Tasarının yasalaşması durumunda, Bitcoin ve kripto paralar sonunda bir varlık sınıfına dönüşebilir.

Bitcoin ve kripto paralar Temsilciler Meclisi’nde görüşülecek

ABD’li Ohio Temsilcisi Warren Davidson, kriptonun menkul kıymetler, emtialar veya mülkler olarak sınıflandırılıp sınıflandırılmaması gerektiği konusunda yaşanan kafa karışıklığına bir açıklık getirmeyi teklif ediyor. Warren Davidson konuya yönelik şunları söylüyor:

8.Bölge’den bir Cumhuriyetçi vekil, kripto paralar ve ICO için yeni ve benzersiz bir varlık sınıfı oluşturacak olan yeni bir mevzuatı Temsilciler Meclisi’ne getirmeyi planladığını söyledi. Tasarı, kripto varlıklarının menkul kıymet olarak sınıflandırılmasını engelleyecek ve federal hükumeti “ICO‘ları daha etkili bir şekilde düzenlemeye” teşvik edecek.

SEC üyesi : "Hiçbir kripto para almadım"

Tasarı yasalaşırsa kriptolar varlık artırma gücüne sahip olacak

Davidson, tasarının Blockchain endüstrisini meşrulaştırmaya yardım edeceğini ve yeni şirketlere sermayeyi doğrudan tüketicilerden farklı bir şekilde varlık artırma gücüne sahip olacağını söyledi. Bu girişim kongre üyesinin Blockchain teknolojisini ilerletmek ve meşrulaştırmak için ilk adımı değildi. Eylül ayında SEC’e bir mektup yazdı ve karışık teknoloji şirketlerinin ülkeden ayrılmadan önce düzenlemelere daha fazla açıklık getirmesini istedi. Warren Davidson SEC’e yazdığı mektupta şunları söyledi:

Dijital tokenlerin teklifleri ve satışlarının tedavisini çevreleyen mevcut belirsizlik, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeniliği engelliyor ve sonuçta başka bir yere bu iş dünyasını yönlendirecek. SEC’in, konumunu açıklığa kavuşturmak için daha fazla şey yapabileceğine inanıyoruz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin