Yatırımcılar ABD TÜFE verilerini beklerken, Bitcoin dirençle mücadele ediyor!
Yatırımcılar ABD TÜFE verilerini beklerken, Bitcoin dirençle mücadele ediyor!

Yatırımcılar ABD TÜFE verilerini beklerken, Bitcoin dirençle mücadele ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları, ABD TÜFE verileri öncesinde karışık bir seyir izliyor. Bitcoin (BTC) %0,45 artarak 27.622 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) 1.850 dolar seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Bu arada son 24 saatte BTC hacmi %22,75 düşerek yaklaşık 13.72 milyar dolar oldu.

Kripto piyasalarında son gelişmeler ve fiyat beklentileri

Mudres CEO’su ve Kurucu Ortak Edul Patel, “Bitcoin son 24 saatte yatay işlem gördü. Blockchain tıkanıklığı hafifledikçe BTC’nin fiyatı toparlanmaya başladı. Öte yandan, yatırımcılar bugün açıklanacak olan ABD enflasyon verilerini bekliyor.”

Edul, BTC’nin şu anda 27.600 dolar seviyesinde işlem gördüğünü ve 28.000 dolar bölgesinin yakınında dirençle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Küresel kripto para piyasa değeri son 24 saatte %0,41 artarak 1.14 trilyon dolar civarında işlem görüyordu. DeFi’deki toplam hacim şu anda 2,42 milyar dolar, yani toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %7,78’ine denk geliyor.

Tüm stabilcoin’lerin hacmi ise şu anda 28.08 milyar dolar ve toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %90,09’unu oluşturuyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 535 milyar dolar civarındaydı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti, gün içinde %0,07 artışla şu anda %46,96.

BNS’de Web3 Büyüme Müdürü olan Rahul Jain, “Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, 14 Nisan’da 30.400 dolar civarında önemli bir dirençle karşılaştı ve değerinde kayda değer bir düşüşe neden oldu. Tahminler, piyasada 25.000 dolara düşüş beklentisiyle potansiyel bir düşüşe işaret ediyor.”

Ayrıca Rahul, Bitcoin’in fiyatının 23.900 dolarlık kritik eşiğin altına düşmesi durumunda fiyatın daha da düşmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin