Bu iki DeFi varlığı ivme kazandı – yatırımcılar memnun
Bu iki DeFi varlığı ivme kazandı – yatırımcılar memnun

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi, yeni bir Blockchain tasarısı önerdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Doris Matsui’nin web sitesinden 1 Ekim Pazartesi günü yayınladığı duyuruya göre, Doris Matsui ve Brett Guthrie geçtiğimiz günlerde Temsilciler Meclisi’nde “Blockchain Promotional Act 2018″ adlı bir yasa tasarısı önerdi.

Blockchain teknolojisinin mevcut yasalarda tanımlarının farklı olduğu belirtildi. Bu nedenle, ABD Ticaret Bakanlığı, federal yetkililer ve Blockchain endüstrisinin ortak bir Blockchain tanımı oluşturmak için bir çalışma grubu oluşturduğu belirtiliyor.

Çalışma grubu ayrıca Ulusal Telekomünikasyon ve Bilgi İdaresi (NTIA) ve Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) politika zincirinin politika spektrumu üzerindeki potansiyel etkisini incelemeye yönelik tavsiyelerini de dikkate alacak. Kurumlar ayrıca, Blockchain teknolojisinin federal kabulü için fırsatları değerlendirecek.

Matsui, yasanın bir diğer ana amacını açıkladı:

Blockchain teknolojisi küresel dijital ekonomiyi değiştirebilir. Blockchain teknolojisini kullanma fırsatları, arz zincirlerinde büyük ölçüde şeffaflık, verimlilik ve güvenlik sağlayacak.

ABD Temsilciler Meclisi konuyla ilgili 3 yasa çıkaracak

Reps Matsui ve Guthrie’nin tasarıları ABD Kongresi’nde tanıtılan bir dizi yasal mevzuatı takip ediyor. Eylül ayında, Tom Emmer üç yasa çıkaracağını duyurdu: “Dijital para birimleri ve Blockchain teknolojisini destekleme kararı”, “Blockchain Düzenlemesi” ve “Vergi Mükellefleri için Forked Düzenlemesi”.

25 Eylül’de, büyük Wall Street firmaları ve kripto şirketlerinden 45 temsilci, ICO ve kripto para birimi düzenlemelerini tartışmak için bir “kripto masası” kurdular.

Dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketlerinden biri olan Deloitte, kitlesel olarak Blockchain’in benimsenmesinin önündeki en büyük engellerden biri olarak düzenleyici belirsizliği olduğunu açıkladı.

Buna ek olarak zaman alıcı operasyonlar, standardizasyon eksikliği, yüksek maliyetler ve Blockchain uygulamalarının karmaşıklığı yeni teknolojinin benimsenmesindeki en büyük engellerden bazıları.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin