ABD ile Çin Blockchain ve dijital para konferansı düzenliyor
ABD ile Çin Blockchain ve dijital para konferansı düzenliyor

ABD ile Çin Blockchain ve dijital para konferansı düzenliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in yeni dijital token’ların satışına ve Bitcoin ticaretinin durdurulmasına yönelik resmi yasağı bulunuyor. Buna rağmen, 22 Eylül 2018’de Los Angeles Marriott Hotel’de ABD ile Çin Blockchain ve dijital para konferansı düzenliyor. Çin Blockchain geliştirme için bir etkinlik merkezi olmaya devam ediyor.

ABD ile Çin Blockchain ve dijital para konferansı düzenliyor

Konferans, Blockchain China Connect ve Artisan Business Group tarafından organize edildi ve fundingpost.com ile ortaklık kuruldu.

Konferans, Blockchain ve kripto para endüstrisi için Çin-ABD yatırım ve finansman odaklı etkinlik olacak. Konferansa yüzlerce engelli girişimcinin, yatırımcının, bitcoin maden işletmecilerinin, tüccarların ve yasal vergi uzmanlarının katılması bekleniyor. Konferans, eşler arası ağ iletişimi için harika bir platform oluşturacak.  Katılımcılar, ABD-Çin ve diğer ülkeler arasındaki yatırım, finans, iş ve işbirliği fırsatlarını keşfedecek.

Çin’de Blockchain, tüketiciler, işletmeler ve devletten yaygın kabul gören ilk izleme standardıdır. Alibaba ve JD gibi büyük online şirketler büyük miktarları Blockchain’e yatırıyorlar ve Başkan Xi Jinping, Mayıs 2018’de bir “atılım” teknolojisi olarak adlandırıyor.

Bununla birlikte, ülke Blockchain’in geliştirilmesi için bir etkinlik merkezi haline gelmiş durumda. Birçok yeni girişim, yerel Çin hükümetiyle teknolojiyi araştırmak veya uygulamak için ortaklık kuruyor ve 2017’nin ilk çeyreğinde finansman alan Çinli girişimcilerin yaklaşık %41’i Blockchain ile ilgileniyor.

Şanghay, Guangzhou, Shanxi, Henan, Guiyang ve Hangzhou, teknolojideki 1,5 milyar dolarlık (10 milyar yuan) yatırım vaadiyle aktif olarak Blockchain geliştirmeyi destekleyen politikaları destekliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin