ABD'nin en büyük şehirlerinde Bitcoin konulu billboard çalışmaları sergileniyor: Amaç BTC'nin mesajını halka ulaştırmak...
ABD'nin en büyük şehirlerinde Bitcoin konulu billboard çalışmaları sergileniyor: Amaç BTC'nin mesajını halka ulaştırmak...

ABD FinCEN’den dikkat çeken yeni bir kripto para düzenleme hamlesi daha geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Mali Suçları Uygulama Ağı (FinCEN), Amerikalıların Offshore hesaplarında 10.000 dolar veya daha fazla değere sahip kripto para tutup tutmadıklarını açıklamalarını talep etmeyi planlıyor.

Ajans, Banka Gizlilik Yasasını (BSA) değiştirecek olan değişiklikle ilgili bir bildirim yayımladı.

ABD FinCEN yeni bir düzenleme yayımladı

Şu anda, Yabancı Banka ve Mali Hesaplar Raporu (FBAR) düzenlemeleri, sanal para tutan bir yabancı hesabı raporlanabilir bir hesap türü olarak tanımlamıyor. (Bkz. 31 CFR 1010.350 (c)). Bu nedenle, şu anda, sanal para birimine sahip bir yabancı hesap FBAR’a raporlanamıyor.

Ancak FinCEN, 31 CFR 1010.350 kapsamında raporlanabilir bir hesap türü olarak sanal para birimini içerecek şekilde, yabancı finansal hesapların (FBAR) raporlarına ilişkin Banka Gizlilik Yasasını (BSA) uygulayan düzenlemeleri değiştirmeyi teklif etmeyi planlıyor.

Şu ana dek değişikliğin ne zaman olacağına dair bir zaman çizelgesi ortaya çıkmadı.

Biden yönetimi işleri değiştirebilir

Hareket, Hazine’nin finansal kurumların özel kripto cüzdanlarına gönderilen belirli işlemleri kaydetmesini ve raporlamasını gerektiren yeni kurallar önermesinden sonra geldi.

Bakanlık, 20 Ocak’ta Biden yönetiminin başkanlığı devralmasıyla bir liderlik sarsıntısı yaşamaya hazırlanıyor. Başkan seçilen Biden, eski Federal Rezerv Başkanı Janet Yellen’i Hazine Bakanı olarak atadı. Senato tarafından onaylanırsa Yellen, bu göreve gelen ilk kadın olacak.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin