AB Blockchain bir soru-cevap etkinliği düzenleyecek.
AB Blockchain bir soru-cevap etkinliği düzenleyecek.

AB Blockchain Komisyonu, 18 Haziran’da bir soru-cevap etkinliği düzenleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa Komisyonu tarafından Blockchain araştırması ve geliştirilmesine odaklanmak için kurulan AB Blockchain, kamuoyunun aklındaki soru işaretlerini gidermek için bir etkinlik düzenliyor.

Etkinlik 18 Haziran’da, TSİ 19.00’da

AB Blockchain Gözlemevi ve Forumu Pazartesi günü yaptığı duyuruda, halkın Blockchain ile ilgili endişelerini ve kurumun gelecekteki planlarını ele almak için 18 Haziran’da 90 dakikalık soru-cevap oturumu düzenleyeceğini duyurdu.

Oturum, gözlemevinin web sitesinde listelenen gündemine göre, Avrupa Birliği’nin yürütme organı tarafından halkı, Blockchain teknolojisinin ve gerçek hayattaki uygulamaların temelleri hakkında eğitmek üzere kayda değer bir adım olarak görülüyor.

Kuruluşun odağı Blockchain temelli uygulamaların geliştirilmesi

Avrupa Komisyonu ve Ethereum girişimi ConsenSys tarafından Şubat ayında resmi olarak başlatılan kuruluş, European Single Market’a katkıda bulunabilecek sınır ötesi havale işlemleri gibi Blockchain temelli uygulamaların geliştirilmesine odaklanıyor.

Avrupa Komisyonu Nisan ayında yaptığı açıklamada, önümüzdeki iki yıl içinde Blockchain projelerine 400 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladığını ve teknolojinin ana akım olacağını düşündüğünü belirtti.

Bu yılın başlarında, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Facebook ve Twitter üzerinden Blockchain ve kripto paralar ile ilgili olarak soruların yanıtlandığı bir çevrimiçi oturuma da ev sahipliği yapmıştı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin