Cardano (ADA) aktif adres sayısı Kasım ayında yüzde 200 arttı! İşte ayrıntılar
Cardano (ADA) aktif adres sayısı Kasım ayında yüzde 200 arttı! İşte ayrıntılar

Cardano (ADA) aktif adres sayısı Kasım ayında yüzde 200 arttı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ağındaki aktif adres sayısı bu ay yüzde 200 oranında artış kaydetti. Kasım ayının sonlarına doğru aktif adres sayısı 485.000’e ulaştı. Messari’den elde edilen verilere göre Cardano aktif adres sayısı Kasım ayı içerisinde %25 oranında artış gösterdi. ADA aktif adres 485.000’in üzerinde zirveye ulaştı. Ayın başında, rakam 161.000 civarında yer alıyordu.

Cardano ağı ve yerel tokeni ADA bu yıl Alonzo güncellemesini başarıyla gerçekleştirdi. Alonzo güncellemesi gelmeden önce fiyat önemli miktarda artarken yükseltmeden sonra beklenen performans sergilenmedi.

Akıllı sözleşmelerle ağ çok daha yetenekli hale geldi ve DeFi alanıyla ilgili birçok gelişmeye yol açtı. SundaeSwap gibi çok sayıda DEX şu anda yapım aşamasında ve geliştiriciler de diğer dapp’ler üzerinde çalışıyor.

ADA fiyatının yükseltme sonrası istikrarlı düşüşü göz önüne alındığında aktif adreslerin sayısının artması şaşırtıcı gelebilir. Son zamanlarda, eToro ABD müşterileri için ADA’yı listeden çıkarma kararı da ADA fiyatını bir miktar olumsuz etkiledi.

Token, Eylül 2021 tarihinin başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve fiyatını 3,09 dolara ulaştı. Yükseltmeye kadar iyi giden ADA fiyatı daha sonra düşüş eğilimine geçti.

Cardano (ADA) geleceği ve beklenen yön

ADA fiyatı düşüş yaşıyor olsa da Cardano geleceği oldukça parlak görünüyor. Yükseltmeler ağın yeteneklerini artırdı ve geliştiriciler bunu kullanıyor. ADA ağında gelişmeye kesinlikle dikkat çekiyor.

Cardano’daki DeFi ile ilgili gelişmelerde hız kesmeden devam ediyor. Ardadex, Cardano’daki ilk DEX ve NFT pazarı oldu ve COTI ağda yeni bir stabil coin yayınlanıyor. Yeni kredi protokolü ADALend’in ekosistemin önemli bir parçası olması bekleniyor.

Cardano’nun başarısının büyük bir kısmı ekosisteminin gücünden gelmesi bekleniyor. DeFi pazarının kralı olmaya devam eden Ethereum’a alternatifi olarak görülüyor. Ethereum da teknik iyileştirmeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle yeni nesil ağlar, güçlü bir ekosistem oluşturmak için güçlü yanlarını hızla kullanmak isteyecek.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin