XRP Ledger, NFT'leri güçlendirme planını açıkladı
XRP Ledger, NFT'leri güçlendirme planını açıkladı

XRP Ledger, NFT’leri güçlendirme planını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel ödeme devi, NFT’lere girme ve XRP Ledger yerel tokenlerinin kullanımını artırma planlarını açıkladı. Ripple Ledger, üzerinde NFT işlevselliğini güçlendirecek özellikler bulunduruyor.

Ripple (XRP), NFT dünyasına giriş yapıyor

XRP Ledger, bir NFT platformuna dönüşüyor. Kullanıcılar, XRP Ledger’in NFT işlevselliğini destekleyen özelliklere sahip olduğunu belirtmişlerdi. Platform 2012 yılında piyasaya sürüldü ve NFT’leri geliştirmek için önemli bir platform.

Platform, NFT’ler için kesintisiz işlevsellik sağlayacak bir standart olan XLS-20 üzerinde çalışıyor. XLS-20 henüz topluluğun onayını almadı. Onay aldıktan sonra RippleX, ağındaki NFT’lerin geliştirilmesini destekleyebilir.

Ripple, NFT’leri güçlendirmek için dijital ürün pazarı Mintable projesiyle ortaklık kuracak. Ripple’ın Talep Üzerine Likidite (ODL) koridoru, geçtiğimiz çeyrekte %130 büyüme kaydetti. Ripple’ın Asya’daki ortaklıkları, XRP’ye fayda sağladı ve platform bir yılda %2400 büyüdü.

Ripple’ın Japonya ve Filipinler arasındaki ODL koridoru, XRP’nin benimsenme sürecini hızlandırıyor. Günlük aktif adreslerin hacmi 11.300’den 1.42.700’e yükseldi. XRP ağındaki zincir içi aktivitede 11 kattan fazla artış yaşandı.

Ethereum‘un yüksek işlem ücretleri, NFT geliştiricilerini ve ağdaki kullanıcıları olumsuz yönde etkiledi. XRP Ledger’daki işlem ücretlerinin ETH’den çok daha düşük olması bekleniyor ve bu da NFT’lerin daha fazla benimsenmesini sağlayacak.

Kullanıcılar, XRP fiyatının bir yükseliş veya kırılma aşamasında olduğunu düşünüyor. Bu haftanın başlarında, balinalar borsalardan 14 milyon dolar değerinde XRP tokeni taşıdı. Balina hareketleri, XRP fiyatındaki bir trendin tersine döndüğünü gösteriyor. Analistlere göre, XRP fiyatı 2 dolar seviyesine kadar çıkabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin