Ether fiyat analizi: 4 bin dolar ETH için retest mi oldu?

Ether fiyat analizi: 4 bin dolar ETH için retest mi oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın aşağıya yönlü kırılmasıyla Ethereum para birimi de önemli destek noktalarını test etti. 18 Kasım Perşembe günü tüm karlıkların kritik yerleri test etti. Ethereum ise uzun süre sonra 4.000 dolar destek noktasına kırdı. Bu yüzden kilit direnci aşması gerekiyor. Yani ETH için tehlike henüz bitmedi. Ether fiyat analizi için 4K yeni bir retest bölgesi olabilir. 

ETH’nin fiyatı şu anda, son beş gün içinde kapatamadığı seviye olan 4.350 dolarlık direnç civarında geziniyor. ETH, Perşembe günü boğalar tarafından iyi korunan kilit desteği oldu. Ancak Ether, 4.000 doları yeniden test etmek için başka bir düşüş gösterebilir. Genel piyasa Ethereum’un gidişatında rol oynayacak.

Ether fiyat analizi: Teknik göstergeler

MACD : Günlük zaman dilimindeki MACD düşüş eğiliminde gözüküyor. Boğaların kilit destekteki güç gösterisi, MACD histogramının daha yüksek diplerden geçmesine neden oldu. Fakat bu bir yükselişi göstermeyebilir. MACD hareketli ortalamaları yükseliş eğilimi gösterene kadar trend düşüş tarafında duruyor.

RSI : Günlük ve 4 saatlik zaman dilimindeki RSI aşağı doğru kıvrılıyor. Boğalar, ETH fiyatını 4.350 dolarda temel direncin üzerine çıkarmadıkça, RSI’nin bir sonraki kısa vadede herhangi bir zamanda yükselişe geçmesi pek olası değil.

İşlem Hacmi: 4.000 doların altına düşüşün ardından hemen toparlanması sırasında yüksek bir hacim oluştu. Bu, bu kritik destek seviyesinin, piyasa güçleri arasındaki dengenin bulunduğu yer olduğunu gösteriyor.

Kısa vadeli Ethereum tahmini

Ether fiyat analizi, teknik göstergelerle halen düşüş eğiliminde gözüküyor. Ancak 4K desteği iyi şekilde savunulursa yeniden atak görebiliriz. Temel direnç noktaları ise 4.350-4.868 ve 5.075 dolar olarak öne çıkıyor. Boğaların yeniden aktif olması 5K noktasını zorlayabilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin