Tanınmış analistten Chainlink ve XRP yatırımcılarına çok kritik uyarılar!
900 gündür düşüşte olan XRP için bir kötü haber daha! Hedef 15 sent...

900 gündür düşüşte olan XRP için bir kötü haber daha! Hedef 15 sent…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç yıl XRP sahipleri için oldukça üzücü geçti. 2018’in ocak ayında bir meteorik boğa koşusu sayesinde 3,84 doları gören dijital varlık, sonrasında bazı yükselişler kaydetse de yaklaşık 900 gündür hep daha düşük zirveler kaydediyor.

Diğer kripto para birimleri ayıların kontrolünden bir şekilde kaçmayı başarmış olsa da, XRP sıkışıp kaldı. Kripto para şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 94 daha düşük seviyede. Bu da yetmezmiş gibi geçen ay dünyanın en büyük stabilcoin’i Tether, Ripple’ı uzun süredir oturduğu üçüncülük tahtından indirdi.

Ripple 900 gündür düşüş trendinde

Tanınmış bir teknik analist XRP’nin 900 günden fazla bir süredir her seferinde daha düşük zirveler kaydettiğini belirtti. XRP yatırımcıları için bu kötü bir haber zira zayıflık önemli bir yükseliş trendinden önce devam edebilir.

Ripple elbette tüm zamanlar zirvesine bu kadar uzak olan tek büyük kripto para değil. Ancak “mini altcoin sezonları” sırasında kayıplarının çoğunu telafi edemeyen tek kripto para konumunda… Bu durum kripto para araştırma kuruluşu BlockFyre’ın baş teknik analisti Pentoshi tarafından gündeme getirildi.

Pentoshi, dördüncü sıradaki kripto paranın 901 gündür sabit bir makro düşüş trendinde olduğunu gözlemledi. Analiste göre XRP yakın gelecekte 15 sente düşebilir ancak tüm haberler kötü değil. Pentoshi, 15 sentte XRP’nin yeni bir yükseliş döngüsünü başlatacağına inanıyor.

https://twitter.com/Pentosh1/status/1276544425074843648

XRP fiyatı için hedef 15 sent: Ancak buradan sekebilir

XRP’nin kısa vadede düşüşünü hızlandırabilecek önemli bir faktör, dünyanın en büyük dolandırıcılıklarından biri olan PlusToken tarafından damping yapılması. Geçen hafta PlusToken, kökenlerini gizlemek için XRP ve diğer tokenleri farklı adreslere aktarmaya başladı.

Xrplorer kurucusu Thomas Silkjær tarafından belirtildiği gibi, bu hafta başında 485 milyon XRP tokeninin HBTC, Huobi ve OKEx’e gönderildiği ortaya çıktı.

Tarihsel verilere baktığımızda aşağı yönlü fiyat hareketlerinin PlusToken’in boşaltma faaliyetlerini izlediği söylenebilir. Şu anki büyük soru, XRP pazarının bu kadar yoğun satış baskısını absorbe edip edemeyeceği. Bunu sadece zaman gösterecek.

Bu arada beş büyük kripto para borsasının hack saldırısına uğradığı ve 200 milyon dolar kaybettiği belirtildi. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin