Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?
Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?

27 Haziran Ripple analizi: XRP için sıradaki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayı piyasa hacmine göre dördüncü sırada bulunan Ripple (XRP) için daha da kötü bir senaryo ortaya çıkardı. Kripto varlığı, belirli fiyat noktalarındaki güçlü desteğe rağmen grafiklerde isteneni vermekte güçlük çekiyor. 24 Haziran’da XRP fiyatı 0,186 dolardaki önemli destek noktasının altına geriledi.

Bu haberin yazıldığı esnada XRP, 8,05 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,181 dolardan işlem görüyor. 

1 saatlik XRP grafiği

ripple, ripple fiyatı, ripple grafiği, ripple analizi, xrp fiyatı, ripple ne kadar

Yukarıdaki grafikte vurgulanan azalan kanaldan ayrılan XRP, 0,19 dolardaki direnci korumayı başaramadı. Bu direnç seviyesini ihlal eden kripto para daha sonra yükselen kama kanalından da düşüş eğilimi gösterdi ve ayıların kontrolüne geçti. Arka arkaya çöküşler kripto para birimini 0,186 ve 0,185 doların da altına indirdikten sonra 18 sentin hemen üstüne dek düşürdü.

Önümüzdeki 24-48 saatteki performansa bağlı olmakla birlikte Ripple için 18,5 sentin önemli bir direnç seviyesi olarak görev yapmaya devam etmesi bekleniyor. Piyasa modelleri yakın vadede belirsizliği ima ediyor.

4 saatlik XRP grafiği

ripple, ripple fiyatı, ripple grafiği, ripple analizi, xrp fiyatı, ripple ne kadar

İşlem hacminin XRP için önemsiz kaldığı bu saatlerde 18 sentin altına düşüş çok daha dik bir inişin kapılarını açabilir. 4 saatlik grafikte de bu durum rahatça görülebiliyor.

ripple, ripple fiyatı, ripple grafiği, ripple analizi, xrp fiyatı, ripple ne kadar

MACD’nin aktif düşüş eğilimi göstermesi işleri kötüleştirirken, göreceli güç endeksi (RSI) yüksek satış noktasına geldi. Ancak son birkaç haftadır 40 seviyesinin üstünde kalan RSI boğaların hâlâ satın alma çılgınlığından faydalanma ihtimali olduğunu ortaya koyuyor.

XRP taraftarları, MACD’nin aktif bir düşüş eğilimi göstergesiyle piyasa göstergeleri arasındaki pozitifleri de tanıyamayacaktı. Göreceli Güç Endeksi veya RSI da yüksek satış baskısı anlamına geldi, ancak bir yakalama var. Gösterge, son birkaç hafta boyunca 40’ın üzerinde bir pozisyonda kaldı ve boğaların bir satın alma çılgınlığından yararlanabileceği düşüncesi ışığında iyileşmenin hala mümkün olduğunu gösteriyor.

Bu arada Amerikalı bir Blockchain firması, madencilik alanına büyük bir yatırım yaptığını açıkladı. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin