900 dolar iken her şeylerini satıp Bitcoin satın alan aile BTC biriktirmeye devam ediyor
900 dolar iken her şeylerini satıp Bitcoin satın alan aile BTC biriktirmeye devam ediyor

900 dolar iken her şeylerini satıp Bitcoin satın alan aile BTC biriktirmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ailesi olarak bilinen Taihuttus, 2017’de tüm varlıklarını Bitcoin için tasfiye ettiklerinde haberlere konu olmuştu. Üç yıl sonra CNBC, hala BTC biriktirdiklerini ve yapabildikleri kadarıyla her düşüşü satın aldıklarını belirten göçebe aile ile tekrar iletişime geçti.

2017’den beri her şeyi Bitcoin için satan bir aile

Bitcoin almaya devam etmek, kripto topluluğu tarafından bir tür yaşam tarzı olarak lanse edildi. Ancak çok azı, 2017’de BTC için sahip oldukları her şeyi satan Hollandalı bir aile olan Taihuttus kadar BTC’yi benimsedi.

Didi Taihuttu, üç yıl önce, karlı bir işletme ve 2.500 metrekarelik bir ev de dahil olmak üzere ailesinin tüm varlıklarını sattığında ve hepsini Bitcoin’e yatırdığında haberlere konu olmuştu.

Üç çocuk babası 42 yaşındaki Didi CNBC’ye “Bitcoin’e adım attık çünkü hayatlarımızı değiştirmek istedik” dedi.

Aile 2017’den beri göçebe bir yaşam tarzı yaşıyor, 40 ülkeyi ziyaret ediyor ve kişisel eşyalarında fazla bir şeye sahip olmama hedeflerine sadık kalıyor.

Bu çoğu kişiye uç bir yaşam tarzı gibi görünse de, Taihuttu bir sorun yaşamıyor gibi görünüyor. CNBC’ye, BTC’sinin büyük kısmını yaklaşık 900 $’dan işlem görürken 2017’nin başlarında satın aldığını söyledi.

Uzun yolculuk

Bitcoin’in birkaç ay sonra 20.000 $’lık ATH’den düşmesi, Taihuttu’yu kripto para birimine yatırım yapmaktan caydırmadı. Delicesine şişirilmiş kripto balonu 2017’nin sonunda patlamaya başladı ve Bitcoin 2018’in başlarında 3.000 dolara düştü.

Ancak Taihuttu, bakış açısını olumlu tuttu ve yatırımını ikiye katlamaya karar verdi:

“Bitcoin düştüğünde, daha fazla satın almaya başladık.”

Şimdi bir kripto uzmanı olan Taihuttu, kripto piyasası söz konusu olduğunda son derece yükseliş eğiliminde. Bitcoin’in son rallisinin başka bir balon olabileceğine inanıp inanmadığı sorulduğunda, Bitcoin talebinin 2017’de olduğu gibi azaldığına inanmadığını söyledi. Piyasanın şu anda bir arz krizine doğru gittiğine inandığını belirterek iki ralli arasında açık farklar olduğunu da sözlerine ekledi.

Taihuttu, “PayPal, 350 milyon kullanıcısına bitcoin satmaya başladığında, onların da bir yerden bitcoin satın alması gerekiyor. Büyük bir arz krizi olacak çünkü her gün büyük şirketlerin ihtiyacını karşılamak için yeterince yeni Bitcoin çıkmayacak.” yorumunu yapıyor.

Taihuttu’ya göre, piyasa Bitcoin’in 100.000 dolara çıktığını görecek. Bununla birlikte, Bitcoin’in 2022’ye kadar 200.000 $’a ulaşmasının kendisi için sürpriz olmayacağını söyledi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin