Bu 5 grafik, Bitcoin fiyatının neden 35 bin doları kıramadığını gösteriyor
Bu 5 grafik, Bitcoin fiyatının neden 35 bin doları kıramadığını gösteriyor

425 milyon dolarlık Bitcoin alan şirketten 50 milyon dolarlık BTC alımı daha

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy, 50 milyon dolarlık yeni Bitcoin alımını açıkladı. Halka açık ticari istihbarat şirketi MicroStrategy, 50 milyon dolar Bitcoin daha satın aldı.

CEO açıkladı

CEO Michael Saylor, Cuma günü öğleden sonra attığı bir tweet ile hareketi açıkladı.

Saylor, tweet’te “MicroStrategy, Hazine Rezerv Politikasına uygun olarak, Bitcoin başına ortalama 19.427 $ fiyatla yaklaşık 2.574 Bitcoin’i 50.0 milyon $’lık nakit karşılığında satın aldı. Şu anda elimizde yaklaşık 40.824 Bitcoin tutuyoruz.” ifadesine yer veriyor.

Üçüncü çeyrek kazanç görüşmesi sırasında, firmanın “piyasa koşullarına ve iş ihtiyaçlarına bağlı olarak” 50 milyon $’ın ötesinde fazla nakiti BTC için harcayacağını söylediği düşünüldüğünde, bu hareket muhtemelen bekleniyordu.

Ortalama maliyet

Önceki satın alımlarına dayanarak, MicroStrategy’nin Bitcoin başına ortalama maliyetinin 11.635 dolar olduğu ifade ediliyor. Sonuç olarak, Bitcoin varlıklarının toplam değeri yaklaşık olarak 766,6 milyon dolar değerinde.

MicroStrategy, sadece Bitcoin tutmanın ötesinde, daha önce bildirildiği gibi, daha geniş iş teklifinin bir parçası olarak Bitcoin veri ürünleri ve hizmetleri sunabileceği yollara da bakıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin