Kripto para piyasası yeşillendi!
Kripto para piyasası yeşillendi!

9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, düzeltici rallisi 6.500 dolardan 7.500 dolara ulaştığında, Bitcoin iki günlük bir çöküş yaşadı. Son 24 saat içinde, Bitcoin fiyatı (BTC) bir kez daha 6.500 dolar seviyesinden geri döndü ve 7.100 dolara yükseldi.

9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi
9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

Bitcoin için 7.700 doları ile 7.800 dolar arasında değişen seviyeler önemini koruyor

Kısa vadeli toparlanma için 7.700 doları ile 7.800 dolar arasında değişen seviyeler hala Bitcoin için önemli bir seviye olarak kalmaya devam ediyor. Bu durum pazardaki en baskın kripto para biriminin 8.000 dolarlık bölgeye doğru bir hamle yapmasına izin verebilir. Daha önce, BTC 7.500 dolara yükseldiğinde, yatırımcılar 7.800 dolarlık destek seviyesini kırmayı bekliyorlardı. Ancak Bitcoin, ivmesini koruyabilir ve düzeltici hareketlerini devam ettirebilir.

9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, 7.800 dolar seviyesini gözlemlemek önemli

9 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, önümüzdeki birkaç gün içinde 7.800 dolar seviyesini gözlemlemek önemli olacak. Bitcoin, bu noktadan öteye geçemez. Ancak kripto para birimi güçlü kısa vadeli toparlanma başlatırsa büyük kazanımlarla Nisan ayını kapatması da mümkün.

Genel olarak kripto para piyasası hacimlerden yoksun

Şu anda genel olarak kripto para piyasası, hem büyük hem de küçük kripto para birimlerinin, genelinde hacimlerden yoksun. Son yüzde 70’lik düzeltme sırasında, zayıf ellerin ve spekülatörlerin büyük çoğunluğu piyasayı terk etti. Bu durumda büyük kripto paranın likiditesini artırmak için yeni sermaye veya paraların piyasaya girmesi gerekiyor.

Şu anda, piyasa işlem hacminde bir artış görülüyor

Bitcoin’in önce işlem hacminin artacağı ve kullanıcı faaliyeti arttıkça da BTC’nin artacağı tahmin edilmekte. Şu anda, piyasa işlem hacminde bir artış görüyor. Rockefeller ailesi, Rothschild ailesi ve George Soros gibi büyük ölçekli kurumsal yatırımcıların piyasaya girişi, likiditede önemli bir artışa yol açabilirse, kripto para piyasası nisan ayını güçlü bir şekilde bitirebilir.

Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor

Geçtiğimiz hafta George Soros’un kripto paralara yatırım yapacağı haberi basına yansıdı. Şimdi de ünlü Amerikan ailesi Rockefeller’lara ait 3 milyar dolar değerindeki yatırım şirketi Venrock kripto paralara yatırım yapacağını duyurdu. Venrock ekibinden David Pakman konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Piyasada çok fazla kripto para yatırımcısı var. Çok fazla kripto para karşılığı hedge fon var.  Aslında bize göre kripto paralar risk sermayesi alanı. Ortaklık ilan ettiğimiz Coinfund bir süredir kripto para yatırımı yapmaktaydı. Bundan sonra çeşitli kripto ekonomiler ve tokenlere dayalı projeler yaratmak için birlikte çalışacağız.

Alternatif kripto paraların (altcoin) mevsimi henüz geri dönmedi

Alternatif kripto paraların (altcoin) mevsimi henüz geri dönmedi. Ancak, bir avuç altkoin geçtiğimiz hafta boyunca Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. 0x, NEO, Ontoloji ve Dragonchain gibi kripto paralar geçtiğimiz hafta Bitcoin’e karşı yüzde 5 ila 40 oranında kazanç kaydetti.

Güney Kore, bir kez daha yerli ICO’lara izin vermek için bir süreç başlattı

Geçtiğimiz ay boyunca yatırımcılar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Güney Kore gibi diğer hükumetler tarafından katı politikaların uygulanmasından dolayı Ethereum ve token ekosistemine karşı şüpheci kaldılar. Ancak Japonya, ICO’ları yasallaştırmaya başladıkça, Güney Kore, bir kez daha yerli ICO’lara izin vermek için bir süreç başlattı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin