Birim fiyatı en yüksek 5 kripto para
Birim fiyatı en yüksek 5 kripto para

2018 yılının en iyi performans gösteren kripto paraları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılının en iyi performans gösteren kripto paraları hangileri? Bu yılın kripto pazarlarında bir kazananı seçmek zor bir iş. 2018 yılında en iyi performans göstereceği düşünülen kripto paralar bile kırmızı renkte. Yatırımcıların yükselmesini beklediği halde sürekli aşağı yönde eğilim gösteren kripto paralar, 2018’in en kötü performans gösteren kripto para birimleri.

Top 20’de yer alan kripto paralar beklenen performansı gösteremedi

Bitcoin (BTC), 2018 yılının ilk üç ayında %58 oranında, tüm zamanların en yüksek seviyesinden ise %66 oranında düştü. Çoğu kripto para birimi Ocak ayından bu yana daha fazla düşüş yaşadı. Ancak birkaç kripto para birimi daha iyi bir performans gösterdi. Bu yıl iyi performans gösteren ve genel bir düşüşün ortasında yeşil alanda olan birkaç kripto para biriminden biri Ontoloji (ONT), %110 kadar değer kazandı.

Ontoloji, yeşil alanda olan birkaç kripto para biriminden biri

NEO Konseyi’nini geçtiğimiz ay tüm NEO sahipleri için ONT tokeni dağıtılacağını açıklamasıyla tüm NEO sahiplerini sevindirmiş olan Ontoloji, geçen sene piyasaya sürüldü. Ancak bu kripto para birimininde her an  kırmızı alana kayma ihtimali var.

Alım-satımı yapılan kripto paralardan sadece iki tanesi yeşil alanda işlem görüyor

Bu yılın başında alım-satımı yapılan kripto paralardan sadece iki tanesi yeşil alanda işlem görüyor. Altın destekli bir token olan DigixDAO (DGD), üç ayda %12 arttı ve Bytom (BTM), ise %2 oranında arttı. Bu iki kripto paradan hiçbiri, hodl stratejisinin tasarlandığı dönüş türünü yaratmadı. Aslında 2018’den itibaren, bir yatırımcının erteleyebileceği en kötü stratejilerden biri.  Tether’de aylardır beklenen seviyeyi göstermekten uzak. Bu durumda en etkili alış-satış stratejisi aşağıdaki altkoinlerden birini tercih etmekten geçiyor.

2018 yılının en iyi performans gösteren kripto paraları
2018 yılının en iyi performans gösteren kripto paraları

Bu yılın en iyi performans gösteren kripto paraların çoğunluğu sadece son zamanlarda borsada listelenen kripto paralar.

2018 yılının en kötü performans gösteren kripto paraları

DigixDAO ve Bytom dışında, Binance Coin (BNB) sadece %3 oranında düşerek en iyi üç aylık getiriyi üretti. Luminocoin ve Compcoin gibi kripto paralarda sırasıyla %12 ve %20 oranında düşüş gösterdi. Kripto para biriminde en iyi performans gösteren ilk 10 kripto paraya bakıldığında, piyasada son üç ayda hangi altkoinlerin Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiği görülüyor. Litecoin, EOS, NEO, Monero, Binance Coin, Vechain ve Omisego bu listede yer alabilecek kripto paralardı. İşte 2018 yılının en kötü performans gösteren kripto paralarının listesi.

2018 yılının en kötü performans gösteren kripto paraları
2018 yılının en kötü performans gösteren kripto paraları

Bitcoin’inden altkoinlere geçerek düşüşe karşı koymaya teşebbüs ederseniz, çok daha fazla kaybedebilirsiniz

Olasılık dengesinde, Bitcoin’inden altkoinlere geçerek düşüşe karşı koymaya teşebbüs ederseniz, çok daha fazla kaybedebilirsiniz. Ripple ve Cardano üç ayda %84 oranında düştü. NEM kripto parası ise hala düşüyor. Marjinal bir alım satıcısı değilseniz, bu durumda en iyi seçenek, portföyünüzün büyük bölümünü Bitcoin’de tutmak ve unutmak olabilir. 2018’in ilerleyen dönemlerinde, yılın en iyi performans gösteren kripto varlıklarının çok farklı görüneceğini varsaymak güvenli.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin