9 Kasım Cardano (ADA) ve VeChain (VET) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar
9 Kasım Cardano (ADA) ve VeChain (VET) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

9 Kasım Cardano (ADA) ve VeChain (VET) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano son birkaç gün içinde güçlü bir artış kaydetti ancak boğalar tükenmeye başladı. ADA’nın önemli düzeylerdeki tepkisi, piyasa kontrolünün alıcıların mı yoksa satıcıların mı olduğunu gösterdi. VeChain ise son birkaç gün içinde trendin tersine döndüğüne dair işaretler gösteriyor lakin ayılar bu hissiyatı da yok etmekte hızlı davrandı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

9 Kasım Cardano fiyat grafiği
9 Kasım Cardano fiyat grafiği – Kripto Para Haber

Cardano simetrik bir üçgen (turuncu) oluşturdu ve güçlü bir şekilde baş aşağı çıktı. Direnci 0,115 dolarda test edemeyen kripto para bunun yerine 0,112 dolarda bir miktar satış baskısıyla karşılaştı.

Destek olarak 0,101 dolar seviyesini tekrar test eden ADA sonrasında 0,107 dolara yükselse de yükseliş ivmesi beklendiği kadar diri kalamadı.

Yukarıda belirtilen düşüşlerden sonra bile RSI 50’nin üzerinde kaldı ve bu da yükseliş momentumunun hâlâ hayatta olduğunu gösteriyor. Yine de fiyat grafiklerde daha yüksek bir seviyeye ulaşamadı.

0,0099 dolarlık destek altındaki ADA için görünüp kısa vadede düşüş olurken, boğaların hâlâ bir miktar mücadele ettiğini göstermek için destek noktası 0,0107 doların üzerine çıkmalı.

VeChain (VET) fiyat analizi

9 Kasım VeChain fiyat grafiği
9 Kasım VeChain fiyat grafiği – Kripto Para Haber

VeChain, grafiklerde güçlü satış baskısıyla karşılaşmadan önce düşüş trendini tersine çevirdikten sonra direnci 0,011 dolara yükseldi.

Desteklemek için söz konusu seviyenin altındaki güçlü düşüş, hissiyatı da değiştirdi. Fiyat tekrar yükselmeden önce 0,0101 dolar kadar geriledi.

Kripto para saatlik grafikte simetrik bir üçgen oluşturdu ve aşağı yönlü kırıldı. MACD, kısa vadede VET için güçlü düşüş ivmesini vurguladı.

0,0099 dolardaki desteği yeniden test etmesi halinde VET, desteğinin önümüzdeki günlerde dirence döndüğünü görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin