altcoin bitcoin cash yükseliyor
Piyasa aşağı giderken bu büyük altcoin yükselmeye devam ediyor

9 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH’de düzeltme başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün düşüşle başladıktan sonra 605 dolara kadar çıkarak toparlanma belirtisi gösterse de bu seviyede kalmayı başaramadı.
  • Ardından gelen geri çekilme ile BCH’nin dolar karşısında 570 dolara kadar gerilediğini gördük.
  • Sabah saatlerinde ise 200 saatlik hareketli ortalaması üzerinde hızlıca yükselen BCH, fiyatını 600 dolar seviyelerindeki 100 saatlik ortalamaya kadar çıkabildi.

9 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Son 2 günlük fiyat hareketlerine baktığımızda Bitcoin Cash negatif gün kapanışlarını görüyoruz. Bir hafta kadar süren pozitif kapanışlar sonrası gelen bu eksideki gün kapanışları yeni bir olumlu gelişme olmadıkça Bitcoin Cash için düzeltme hareketinin başlangıcı olarak kabul edilebilir.

Teknik açıdan bakarsak günlük fiyat hareketlerine göre dip nokta olarak 420 dolar seviyesi ve tepe noktası olarak da 633 dolar seviyesi referans alınarak oluşturulan Fibonacci düzeltme eğrilerine göre BCH/USD paritesi günlükte bir düzeltmeye girmiş olarak görünüyor.

Bunun teyidini ise 602 dolar sevisinde bulunan 200 günlük ortalamanın aşağı yönlü kesilmesi ile alıyoruz. Yeniden söylemekte yarar var ki herhangi temel bir gelişmenin olmayacağı varsayımı altında -15 Kasım hard fork sürecine kadar- Bitcoin Cash’in 530 – 510 dolar bandına kadar sarkması ihtimali üzerinde durulabilir.

Bu seviyelere kadar gerileme, mevcut yükselişe göre yapılan hesaplamada olağan karşılanabilirken, BCH/USD paritesinin bu seviyelerde sağlam bir destek bulması beklenebilir. Ayrıca uzun vadeli görüş olarak belirtirsek, 510 dolara kadar sarkmış olan bir BCH’nin bu seviyeye tutunması teyit edilirse, yeni bir alım fırsatı doğurabilir.

Tabi ki bu analiz bu aralar oldukça yoğun bir gündemi olan Bitcoin Cash piyasasında yeni bir gelişme olmaması durumuna göre yapıldı. Öte yandan bugün BCH’nin 602 dolar seviyesindeki 200 günlük ortalamanın üzerinde günü kapatması hafta sonu hareketlerine pozitif bölgede girip, düzeltmeyi bozucu yönde bir etki oluşturabilir. Bu durumda ise yükseliş trendinin kaldığı yerden devam ettiğini görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin