SEC 9 ETF hakkında yakın zamanda karar verecek
SEC 9 ETF hakkında yakın zamanda karar verecek

SEC 9 ETF hakkında yakın zamanda karar verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC), 9 ETF hakkındaki dosyaya yeni itiraz ve destek belgesi eklemek için son günü belirledi; 5 Kasım 2018.

9 ETF için daha önce alınan karara itiraz edilmişti

SEC bu yılın Ağustos ayında, daha önce düzenleyici kurum tarafından reddedilen 9 ETF’nin gözden geçirilmesini üstlendi. SEC’in ETF‘lerin onayı üzerine karar verme görevini daha önce teklifleri reddeden komisyondaki delegelere devrettiği ortaya çıktı. Delegasyonun kararı ışığında SEC yapılan reddi komisyonun uygulama kurallarına uygun olarak incelemeye karar verdi.

SEC yaptığı resmi bildiride şöyle belirtti:

Kural 431 (e) uyarınca, 22 Ağustos kararı komisyon aksi yönde belirtene kadar geçerliliğini sürdürecek. Sekreterlik Bürosu komisyon tarafından alınan ilgili kararlar hakkında bilgilendirme yapacaktır.

Komisyon, Kural 431 uyarınca 5 Kasım 2018 tarihine kadar herhangi bir taraf veya başka bir kişi yetki verilen otoriteye uygun olarak yapılan eylemi desteklemek veya buna karşı çıkmak için bir beyanda bulunabilecektir.

Karar yakında verilecek

Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki Proshares’den 2, Direxion’dan 5 ve GraniteShares’den 2 ETF başvurusu hakkında 5 Kasım’dan sonra kısa süre içinde resmi bir karara varılacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.





Bölgenin en büyük Blockchain ve kripto para konferansı için İstanbul seçildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin