Dünyada Bitcoin kabul eden ilk dükkan kepenk kapattı
Dünyada Bitcoin kabul eden ilk dükkan kepenk kapattı

2018’de Bitcoin’i kabul eden 6 unutulmuş platform

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i kabul eden sayısız web sitesinin yanı sıra pek çok şirketin de lider kripto para birimine olan desteğini arttırdığı anlaşılıyor. Aşağıdaki altı servis sağlayıcısı, çoğu insan bundan haberdar olmamasına rağmen, Bitcoin’i kabul ediyor.

İşte Bitcoin’i kabul eden unutulmuş platformlar

6- OKCupid

Çoğu Bitcoin kullanıcısı, ücretli bir eşleştirme hizmeti istememesine rağmen, OKCupid 2018’de bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i etkin bir şekilde kabul ediyor. OKCupid, bu kararını son zamanlarda duyurmadı. Ancak popüler bir platform, düşen değerine rağmen bu ödeme yöntemini kabul etmek istiyor.

5- Internet Archive

Çoğu internet kullanıcısı bir noktada Internet Archive rastlar. Ücretsiz ve ödünç kitapların dijital kütüphanesi, çok kısa bir süre önce Bitcoin desteğini ekledi. Bu, şu anda bağış amaçlı olmasına rağmen, kripto para birimi sahipleri için oldukça büyük bir gelişme.

4- ShopJoy

Avustralya’da yaşayanlar için ShopJoy web sitesi göz atmaya değer. Bu şirket, yenilik ve benzersiz hediyeler satma konusunda uzman ve Bitcoin’i şu anda oldukça uzun bir süredir kabul ediyor. Ayrıca, Gyft gibi bir hediye kartı satın almak yerine BTC’yi doğrudan kabul eden bir platform. Benzersiz bir şey ararken göz atmaya değer.

3- MovieTickets

Bu çevrimiçi platform incelemek için oldukça ilginç. ABD vatandaşlarının ülkedeki mevcut konumlarına bakılmaksızın uygun bir web arayüzü üzerinden film bileti satın almalarına izin veriyorlar. Ayrıca Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul ediyor, bu da ilerlemeyi kontrol etmek için oldukça ilginç bir seçenek olabilir. Bitcoin’i kabul ettiği halde insanların çoğu zaman unuttukları platformlardan biri.

2- T-Mobile Polonya

Bitcoin’i etkin bir şekilde destekleyen T-Mobile Polonya gibi platformları bulmak oldukça zor. Her ne kadar yakında ABD’de gerçekleşmeyebilirse de T-Mobile Polonya, birkaç yıl önce Bitcoin konusunda atılım yaptı. Şimdiye kadar, Bitcoin’i top-up balances  ve krediye giden bir yol olarak kabul ediyor, ancak bu hizmetin yakında diğer uluslararası şubelerde de sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

1 -Green Man Gaming

Farklı platformlarda dijital oyunlar satın almak isteyenler için Green Man Gaming, kontrol edilmeye değer bir seçenek. Video oyun kodlarının çevrimiçi satıcısı, Steam ve Kinguin’e aktif olarak rakip olmak için bir süre önce Bitcoin ödemelerini etkinleştirdi. Onların seçimi oldukça etkileyici ve fiyatlandırma, her şey göz önünde bulundurulduğunda, adil olmaktan öte görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin