ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

8 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH için kritik seviye 215 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün gün ortasında 220 doların altına sarkarak kısa vadeli yükseliş trendini sonlandırdı.
  • Günün geri kalanında 220 doların altında yatayda seyreden ETH/USD paritesi, yeni gün başlangıcı ile yeni bir düşüşle 215 doların altında kaldı.
  • Kısa vadede görülen bu düşüşe rağmen genel yükseliş eğiliminin devam edip etmeyeceği ise ETH’nin bugün 100 saatlik hareketli ortalaması üzerinde kalmasına bağlı gibi gözüküyor.

8 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum güne 220 doların altında satışların hızlanmasından dolayı düşüş ile başlayınca 200 dolar seviyesinden başlattığı yükseliş hareketini sonlandırmışa benziyor. Düşen fiyatın ise sabah saatlerinde 100 saatlik ortala seviyesine tutunma çabası içinde olduğunu görüyoruz.

100 HO seviyesini bu sefer önemli kılan detay ise, yükseliş hareketinin 4 Kasım tarihindeki 100 saatlik ortalama değeri üzerinden başlaması. O tarihten itibaren primli artış sağlayan ETH, ortalama değerini de 215 dolar seviyesine kadar çıkardı.

Bugün ise bu değerin (215 dolar) üzerinde kalması durumunda yükseliş için yeniden alıcı bulabilir. Aksi bir durumda ise ETH’nin 200 saatlik ortalamasını olan 210 dolara kadar gevşemesi muhtemeldir.

215 doların üzerinde kararlı hareketler görülürse ETH/USD paritesi yeniden 220 doların üzerine çıkmak için hamle yapabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümünde MACD göstergesine baktığımızda şu an negatif konumda bulunurken düşüş hızının yavaşladığına da şahit oluyoruz. Stokastik gösterge ise sabah saatlerinde aşırı satım bölgesinde yatay seyrederken bu konumdan yukarı hamle yapmaya çalıştığı görülüyor. Aşırı satım bölgesinden bir kopma yapması Ether’in yükselişi için tetikleyici olabilir.

RSI göstergesi ise 50 seviyesinin altındaki konumu ile henüz satıcılı bir seyri işaret ederken. Trendin gücünü gösteren CCI, negatif konumu ile RSI ile doğru orantılı sinyaller vermeye devam ediyor. CCI’da dikkat çekici nokta ise yönünü yazım esnasında yukarı çevirmiş olması. Hareketin devam etmesi ETH/USD paritesinin alıcı toplamaya başladığı anlamına gelebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin