XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

8 Kasım XRP fiyat analizi: XRP yükselişine ara verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Kasım XRP fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 54 sent civarında yatay fiyat hareketleri ile günü tamamladı.
  • Yeni gün başlangıcında 54 sentin altına hızlıca sarkan XRP/USD paritesi, yaklaşık iki gündür destek yaptığı 53 senti de sorunsuz kırdı.
  • Sabah saatlerinde 100 saatlik hareketli ortalamasının altına sarkan XRP’nin 51 sent fiyatını destek yaptığı görülüyor.

8 Kasım XRP fiyatı hızlı düşüş sonrası toparlanma mücadelesi veriyor

Dün önceki fiyat hareketlerine göre düşük hacimde ve yatayda seyreden XRP/USD paritesi bu durumun düşme eğilimli olabileceği algısıyla güne hızlı bir geri çekilme ile başladı.

Hafta başında başlayan yükseliş XRP’nin 57 sent seviyesine kadar çıkmasını sağladıktan sonra dün görülen durgunluk bugün yerini düşüşe bırakmış gibi. Yazım esnasında 0,5165 dolar seviyesinde bulunan XRP için gün içi kritik seviye ise 50 sent desteği.

Mevcut yükseliş hareketi sonrası 50 sent civarının XRP için meydana gelebilecek olağan düzeltme sınırı olarak gördüğümüz bu seviyenin altına sarkması durumunda düşüşün hızlandığını görebiliriz.

Öte yandan gün içerisinde meydana gelebilecek bir toparlanma belirtisinde 100 saatlik hareketli ortalamanın şu an ki konumu olan 0,5225 dolar, önemli bir direnç olarak çalışacaktır. Bu seviyenin sorunsuz geçilmesi XRP’nin yükselişini tetikleyen bir unsur olarak görülebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümünde MACD göstergesi satıcılı seyir izlerken, düşüş hızının yavaşladığı görülüyor. Ve öğleden sonraki hareketlerde 0 seviyesine yaklaşması, XRP için olumlu algılanabilir.

Stokastik osilatörün ise aşırı satım bölgesi sınırında dönme eğilimi yeni yükseliş için tetikleyici olabilirken RSI ve CCI göstergelerinin şu an satış ağırlıklı biz görünümde olmasına rağmen yönlerini yukarı çevirmiş olmaları trend gücünün ilerleyen saatlerde artabileceğine bir işaret gibi duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin