8 haziran ethereum
ETH/USD’de hedef yeni zirveler

8 Haziran Ethereum fiyat analizi: ETH/USD’de hedef yeni zirveler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Haziran Ethereum fiyatı ile ilgili kritik noktaları aşağıda şu şekilde sıraladık:

  • ETH fiyatı ABD doları karşısında 614 dolar civarına yakın önemli bir direnci aşmak için mücadele ediyor
  • ETH/USD saatlik grafiğine baktığımızda 598 dolar desteği ile başlayan ana bir yükseliş trendi bulunuyor
  • Parite 614 dolar ile 600 dolar bandında bir süre daha devam edebilir.
  • Ethereum fiyatı Bitcoin ve ABD doları karşısında sert dirençler ile karşı karşıya. ETH/USD paritesinin 614 dolar seviyesini aşıp daha yüksek seviyelere ulaşması için hız kazanmaya ihtiyacı var

8 Haziran Ethereum fiyatı önemli direnç noktaları

ETH fiyatının ABD doları karşısında çoğunlukla 590 dolar seviyesi üzerinde seyrettiğini görüyoruz. Fiyat son 24 saat içinde en yüksek 615 dolar seviyesinin üzerini gördü. Fakat 617 dolar direnci geçilemeyip, aşağı yönlü hareketi izledik. Buna göre görülen en yüksek seviye ile en düşük seviye olan 617 dolar ve 573 dolar aralığında belirlenen Fibonacci destek direnç noktalarına göre, parite şu an fib 23,6 destek seviyesine denk gelen 610 doların altında işlem görüyor.

Buna rağmen düşüşün 598-600 dolar destek alanında alıcıların ortaya çıkması ile durduğu görülüyor.  Üstelik fib 38,2 seviyesi de şu an güçlü bir destek görevi görüyor. Saatlik grafiğe baktığımızda 598 dolar desteğiyle başlayan ana yükseliş trendi durumunu koruyor. 100 saatlik basit hareketli ortalamaya baktığımız da şu an 598 dolar civarında pozisyon aldığını söyleyebiliriz. Ethereum’un yukarı yönelimlerinde 614 dolar seviyesinde kritik bir direnç ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Fiyatın 614 dolar direncini kararlı bir şekilde kırıp, 620 dolar ve üzerine tırmanması için daha çok alıcıya ihtiyaç bulunuyor.

Ethereum Price Analysis ETH USD

Grafiğe baktığımızda, fiyatın genel olarak bir kanal hareketi içinde olduğunu görüyoruz. Ve 614 doların üzerinde bir kırılma için takip ediliyor. Diğer taraftan olası bir aşağı yönlü hareket olursa, kısa vadede fiyatın 590 dolar ve 580 dolara doğru geri çekilmesini izleyebiliriz.

Saatlik MACD: MACD satış bölgesinde bulunuyor

Saatlik RSI: 50 seviyesinin altında bulunarak, hafif bir satıcı eğilimli hareket ediyor.

Ana destek seviyesi: 598 dolar

Ana direnç seviyesi: 614 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin