Fidelity'den kurumsal yatırımcılara yönelik kritik Bitcoin hamlesi: Nakit kredilerine karşı BTC teminatı
Fidelity'den kurumsal yatırımcılara yönelik kritik Bitcoin hamlesi: Nakit kredilerine karşı BTC teminatı

7 Trilyon dolarlık finans devi 13.000 kurumsal müşterisine kripto ticareti sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Trilyon dolarlık finans devi 13.000 kurumsal müşterisine kripto ticareti sunacak. Büyük para piyasaya girmek üzere…

Fidelity Investments’in önümüzdeki haftalarda kripto alım satım hizmetlerini başlatmaya hazırlandığı ve kurumsal yatırımların piyasaya girmesi konusunda önemli bir adım olarak görüldüğüne dair haberler artmaya başladı.


Fidelity, kurumsal müşterilerin önümüzdeki haftalarda Bitcoin satın alma ve satmalarına yardımcı olmaya başlayacak.

Sonunda her finansal hizmetler şirketi bunu yapacak.

Bitcoin kurumsal ilgi duymadan 100 + milyar dolarlık bir piyasa değeri kazandıysa, akıllı para katıldığında ne olacağını hayal edin.

Bloomberg, ilk olarak, “haftalar içerisinde” olacağını ve Bitcoin alım satım hizmetinin kurumsal müşterilere yönelik olduğunu söyleyen işletmeye yakın bir kaynaktan aldığını duyumları bildirmişti.

7 tirilyon dolarlık Fidelity ile büyük para kripto sektörüne girecek mi

Fidelity sözcüsü Arlene Roberts Bloomberg’e gönderdiği bir e-postada ise şunları söyledi:

Şu anda platformumuzda desteklediğimiz belirli bir dizi müşterimiz var. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına, yetki alanlarına ve diğer faktörlere bağlı olarak önümüzdeki haftalarda ve aylarda hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Şu anda hizmet sunumumuz Bitcoin’e odaklanmıştır.

Fidelity, kripto hizmeti vereceği haberleri duyurulduğundan beri önemli bir odak noktası oldu. Yatırımcılar ve uzmanları, aynı zamanda Bakkt gibi büyük para oyuncuları için kripto hizmetlerinin gelmesinin pazar algısında bir değişikliğe yol açacağına ve belki de dijital varlık yatırımını düşünen perakende yatırımcıları pazara girmeye teşvik edeceğine inanıyor.

Fidelity ayrıca son zamanlarda kurumsal yatırımın büyüdüğünü gösteren bir anketin sonuçlarını da açıklamıştı.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin