Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Kripto kışının yıldızlarından olan TRON’da kritik tarih açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) Vakfı 30 Mayıs’ta yayına girmesi beklenen ölçeklendirme projesi üzerinde çalışıyor. Güncellemede üç yeni geliştirilmiş özellik var; DApp işlem kapasitesinin artırılması, enerji tüketimini düşürülmesi ve ayrıca güvenlik ve verimliliğin arttırılması.

TRON (TRX), Mayıs sonu için devasa ölçeklendirme projesine çalışıyor

TRON (TRX) Vakfı 30 Mayıs’ta yayına girecek yeni bir ölçeklendirme projesinde ileriye doğru gidiyor. TRON, mevcut DApp hakimiyetleriyle daha da öne çıkmaya istekli, yüz milyonlarca insanın kullanımına bakıyor. TRON’un hedefi DApp kullanımında büyük bir artışa tanık olmak ve en ölçeklenebilir Blockchain ağı olmak. Justin Sun ve ekibi, Blockchain alanında bir dizi gelişme ve yükseltme gerçekleştirmeye çalışıyor.

Kısa süre önce TRON tarafından yapılan açıklamada, 30 Mayıs 2019’da ölçeklendirme projesinin piyasaya sürülmesi yönünde çalıştıklarını doğruladı. Vakfın, ağda DAppChain olarak bilinen, dublajlı bir yan zinciri var. Güncellemelerle birlikte gelecek üç yeni lansman özelliği var. Bunlar; DApp işlem kapasitesinin artırılması, enerji tüketiminin azaltılması ve ayrıca güvenlik ve verimliliğin arttırılması.

Kripto kışı TRON’u etkilemedi ve ağ fazlasıyla büyüdü

Kripto kışı boyunca, birçok kripto işletmesinin çalışanlarını işten çıkardığını ve hatta bazılarının işlerini sonlandırdığını da gördük. Ancak vahşi kış döneminde bazıları büyümeye devam etti ve TRON da onlardan biri. TRON’un kurucusu ve BitTorrent CEO’su tarafından bildirildiği üzere Justin Sun, bu süre zarfında TRON’un yaklaşık 500 günde 30 ila 355 kişi arasında büyüdüğünü paylaşmak için Twitter’ı kullandı ve şunları söyledi:

Her iki günde bir TRON ekibine yeni kullanıcılar ekliyoruz.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin