5 Nisan Bitcoin analizi: BTC için beklenen seviyeler, destek ve direnç noktaları ve çok daha fazlası
5 Nisan Bitcoin analizi: BTC için beklenen seviyeler, destek ve direnç noktaları ve çok daha fazlası

7 Nisan Bitcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, geçtiğimiz 24 saat içinde, kripto para birimi piyasası, 248 milyar dolardan, 257 milyar dolara yükselerek, 19 milyar dolar kazandı. Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere büyük kripto paralar, son kayıplarını geri kazandı. Çünkü Bitcoin fiyatı (BTC) %4 oranında arttı.

7 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, Bitcoin bazı satın alma hacimleri göstermeye başladı

6 Nisan’da, BTC 7.000 dolardan 6.500 dolara düştü. Yatırımcılar Bitcoin’in 6.000 doların üzerine çıkmadan önce, yıllık bazda 6.000 dolarda potansiyel düşüş beklediler. BTC’nin bu seviyeden düşmesi ve 6.500 dolar seviyesini koruyamaması durumunda, BTC 6.000 dolara düşebilir.

Ancak zaman geçtikçe, Bitcoin bazı satın alma hacimlerini göstermeye başladı ve 7 Nisan’da hız kazandı. 7 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, sonunda 24 saatlik bir süre içerisinde BTC 6.500 dolardan 6.950 dolara yükseldi.

Önümüzdeki günlerde, Bitcoin 8.000 dolarlık bir bölgeye dönebilir

6 Nisan’da, 15 dakikalık bir Bitcoin fiyat çizelgesi, 8.600 dolar ila 7.500 dolarlık düzeltici rallinin sona erdiğini gösterdi. Bu, Bitcoin’in 8.000 dolarlık bölgeye doğru kısa vadeli toparlanmasını gösteriyor olabilir. Önümüzdeki günlerde, Bitcoin 8.000 dolarlık bir bölgeye dönebilir. Ayrıca Bitcoin tekrar 7.500 dolara yükselirse, 7.800 dolar seviyesini test edebilir.

7 Nisan Bitcoin fiyat analizi
7 Nisan Bitcoin fiyat analizi

Batıda kurumsal yatırımcılardan gelecek olan talep bir hayal kırıklığı oldu

Bugün gün boyunca, Bitcoin bazı toparlanma belirtileri gösterdi. Eğer Bitcoin, 7.000 dolarlık bölgeyi alırsa bu hafta başında olduğu gibi, Bitcoin 7.500 dolar seviyesini görebilir.

Genel olarak piyasa, kripto para birimindeki kurumsal yatırımcıların girişine karşı iyimser. Aralık ayında, yatırımcılar bir perakende tüccarlar topluluğunun Bitcoin piyasasına girmesini bekliyordu. Ancak, Bitcoin vadeli işlemler piyasasında hacimler neredeyse hiç yoktu. Bu nedenle batıda kurumsal yatırımcılardan gelecek olan talep bir hayal kırıklığı oldu.

Piyasaya yeni bir sermaye girerse, Bitcoin önceki zararlarını kurtarabilir

Bu hafta, 8 milyar dolarlık yatırımcı tarafından kurulan bir fon olan George Soros ve Soros Fund, Bloomberg’in bildirdiği gibi, kripto para ticaretini hazırlandığını açıkladı. Geçtiğimiz üç ayda, Fortress gibi birkaç büyük hedge fonu piyasadan çıktı. Böyle bir dönemde, piyasaya yeni bir sermaye girerse, Bitcoin’in önceki zararlarını kurtarmasına yardımcı olabilir.

Ontoloji, Bitcoin’e karşı en iyi alternatif kripto para birimi

4 Nisan’dan beri Ontoloji (ONT), Bitcoin’e karşı en iyi alternatif kripto para birimi oldu. Üç gün boyunca, Ontoloji’nin değeri, dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance’de Bitcoine karşı neredeyse iki katına çıktı. Ayrıca, ICON gibi birçok altkoin de Bitcoin’e karşı iyi performans gösterdi.

Altkoin sezonunun kısa vadede gelip gelmeyeceği belirsiz

Birkaç altkoin son birkaç günde Bitcoin’den daha iyi performans göstermesine rağmen, altkoin sezonunun kısa vadede gelip gelmeyeceği belirsiz. Ocak ayının sonunda, Bitcoin’in kripto para piyasasında hakimiyeti artmış ve yeni sermaye akışı gelmiş olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin