12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

7 Mart Litecoin analizi: LTC fiyatı nereye gidiyor? Analist görüşleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa son 24 saatte büyük bir hareket sergilemedi. Bitcoin yatay hareketine devam ederken Litecoin de dahil olmak üzere diğer birçok kripto para stabil kaldı. Litecoin fiyatı, bu haberin yazıldığı esnada yalnızca %0,26’lık günlük artışla 62,83 dolar.

Litecoin işlem hacmi düşüşte

Litecoin’in teknik göstergelerine göz atan analist Botje11, LTC fiyatı için yakın vadede düşüş hareketi öngördüğünü belirtti. Piyasanın hâlâ kafa karıştırıcı bir seyir izlediğini belirten analist, fiyat hareketinin düşüşe bağlı bir kama şekli oluşturduğunu, hacmin de paralele olarak azaldığını ifade etti.

Ancak LTC fiyatının düşüşünü durdurması için 65 doları geçmesi gerekiyor. Analistin sözünü ettiği kama modelinin devam ettiğini varsayarsak soldaki grafik orta vadede 50 dolara dek bir düşüşün mümkün olduğunu ortaya koyuyor. Sonrasında ise bir veya iki hafta içinde bir V şekli alt formasyon oluşabilir.

LTC için anahtar seviye 65 dolar

Sektörün tanınmış isimlerinden Alex Clay ise önceki direnç seviyelerinin güçlü bir destek oluşturduğunu ve Litecoin fiyatını güzel bir şekilde tuttuğunu öne sürüyor. Botje11 gibi, Alex Clay de 65 doları anahtar seviye olarak görüyor. LTC eğer bu yönde bir hamle yaparsa iyi bir satın alma bölgesine girebilir.

Boğa tahminine bakılmaksızın yatırımcılar, Litecoin %50 Fibonacci retracement seviyesinin altına düşerse Litecoin’in tamamen düşüş eğilimine girebileceğini akılda tutmalılar. Buna ek olarak, koronavirüs tehlikesinin sürüyor olması, kripto para piyasası da dahil olmak üzere dünya ekonomileri genelinde tahribat yarattı. Bu endişelere rağmen Keiser Report’un sahibi Max Keizer, Bitcoin‘in bu yıl 100.000 dolara dokunacağına inanıyor.

cryptopolitan

Bitcoin boğa piyasasının başlaması için hangi seviyenin kırılması gerekiyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin