altcoin bitcoin cash yükseliyor
Piyasa aşağı giderken bu büyük altcoin yükselmeye devam ediyor

7 Kasım Bitcoin Cash analizi: BCH getirisi yüzde 50’yi aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Kasım Bitcoin Cash fiyatı için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün günü 636 dolar seviyesine kapattıktan sonra güne kısa süreli mola verdikten sonra benzer yükseliş görünümünü bozmadan devam ediyor.
  • Dün 606 doların üzerinde 200 günlük hareketli ortalamasını da kırmayı başaran BCH/USD paritesi yükseliş hızını artırarak devam ettirdi.
  • Mevcut momentumda ise yeni hedef, Eylül başı tepe seviyesi 655 dolar olarak görülüyor.

7 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Ekim ayının son günlerinde 420 dolar direncinin kırılması ile başlayan yükseliş hareketi, bir hafta gibi kısa bir sürede ortalama yüzde 53 getiri ile 635 dolar seviyelerine kadar geldi.

BCH/USD saatlik grafiği

İlk yükseliş hareketi, saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların yer değiştirmesi ile başladı. Ardından 555 doların görülmesi ile 4 saatlikte 100 HO’nun 200 HO’yu geçmesi sonucunda yükselişini hızlandıran Bitcoin Cash’in dünde 200 günlük hareketli ortalama seviyesini kırması sonrası yükselişini hızlandırması oldukça dikkat çekiciydi.

BCH/USD 4 saatlik grafiği

Hard fork öncesi yaşanan bu gelişmeyi teknik olarak bu şekilde özetleyebiliriz. Mevcut yükselişin bu denli güçlü olması ise BCH’nin kısa vadede Eylül başında ulaştığı tepe seviyesi olan 655 dolar değerini görmesini sağlayabilir.

BCH/USD günlük grafiği

Yaklaşık bir hafta sonra gerçekleşecek olan Bitcoin Cash hard forku sonrası ve hemen öncesinde yüksek volatiliteli işlemlere karşı dikkat etmekte fayda vardır. Bu denli fiyat hareketlerine neden olan bu hard fork ile ilgili yeni gelişmeleri ise yakından takip edeceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin