Stellar Lumens
Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti

7 Eylül Stellar Lumens ve VeChain fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, bu haberin yazıldığı sorada 10.147 dolardan işlem görürken, Ethereum tekrar düşmeden önce 361 dolara kadar yükseldi. Stellar Lumens, düşüş görünümünde herhangi bir değişiklik göstermedi ve daha da düşebileceği ifade ediliyor. VeChain ise destek seviyelerine doğru inmeye devam etti.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens (XLM) fiyat grafiği
Stellar Lumens (XLM) fiyat grafiği

Aroon göstergesi, Stellar Lumens için düşüş trendinin güçlü kalmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca Aroon Down (mavi) son birkaç gündür Aroon Up’ın (turuncu) altından geçmedi. Böyle bir geçiş, hakim piyasa eğiliminde bir durma veya tersine dönüşü vurgulayabilir.

Fiyat listelerinde, XLM fiyatı, yakın zamandaki bir sıçramaya rağmen daha yüksek zirveler kaydetmedi.

Kripto para birimi için bir sonraki destek seviyesi 0,063 dolar.

VeChain (VET) fiyat analizi

VeChain Fiyat Grafiği
VeChain Fiyat Grafiği

VeChain, geçtiğimiz birkaç gün içinde 50 SMA’sını (beyaz) geçmekte zorlandı. Bu hareketli ortalama geçmişte hem destek hem de direnç görevi gördü ve yakın vadede aynı şekilde hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

OBV, pazardaki satış hacminin yükseldiğini gösterdi. Beyaz trend çizgisi, VET’in herhangi bir yukarı yönlü direnç seviyelerini hedefleyebilmesi için OBV göstergesinin taranması gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan VeChain CEO’su Sunny Lu, üyelerini ticari uygulamalardaki Blockchain avantajları hakkında bilgilendirmek amacıyla geçtiğimiz hafta Şanghay İngiliz Ticaret Odası’nda VeChain’in benimsenmesi için altı aşamalı bir model sundu.

Bu arada ünlü bir CEO, kısa ve uzun vadeli Bitcoin tahminlerini paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin