10 altcoin
En çok değer kazanan 10 altcoin

6 Temmuz Ripple (XRP) ve Chainlink (LINK) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yılın üçüncü çeyreğine girilirken bazı altcoinler yavaş ama emin adımlarla Bitcoin’in gölgesinden çıkıyor. Yılın büyük bölümünde 10.000 dolar seviyesiyle savaşan Bitcoin fiyatı, artık 9.000 doların üstünde kalmaya çalışırken Ethereum ve XRP önderliğindeki altcoinler etkileyici işler yapıyor. Bugünkü fiyat analizimizde konuklarımız Ripple (XRP) ve Chainlink (LINK).

Ripple (XRP)

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Yılın ikinci çeyreğini başladığı gibi bitiren XRP halen herhangi bir ivme görmeksizin 0,15 ila 0,17 dolar aralığında işlem görüyor. Haziran sonunda 0,162 dolara kadar düşen XRP fiyatı sonradan artmaya devam etsede yükselen üçgenin içerisinde kaldı.

Üçgenin tepesi, kripto paranın 28 Haziran’da altına düştüğü 0,179 dolarlık bir direnç görevi görüyor. Fiyat daha yüksek en düşük ancak ufukta bir kopuş olduğu aşikar. Bollinger bantları, şu an 0,178 dolarda bulunan mevcut işlem fiyatının altındaki basit hareketli ortalama ile hafif bir artışa işaret ediyor.

Chainlink (LINK)

Altcoinlerin geri kalanından farklı olarak, Chainlink son birkaç gündür güçlü bir yükseliş eğilimi ile işlem görüyor. Kripto para bu süreçte 4,32 dolardan 5 doların biraz altına kadar yükselmeyi başardı.

4,84 dolardan işlem gören LINK’in iki önemli seviyesi 4,66 dolar ve 4,9 dolar. Bununla birlikte, 27 Haziran’da yukarı doğru bir kanal oluşmuştu ancak altcoin 5 Temmuz’da bu kanaldan çıktı. Fakat şimdi fiyat iyileştikçe yine kanala geri taşınacağı tahmin ediliyor. Göreceli Güç Endeksi altcoin için son 24 saat içinde 30’dan 66,74’e büyük bir artış gördü.

Geçen hafta kripto para borsası Huobi, bir Chainlink düğümü çalıştıran ve kripto para biriminin kullanıcılarına veri alışverişi sağlayan ilk borsa oldu.

Bu arada ünlü bir kripto para stratejisti, çok yakında yükselmesini beklediği 9 kripto para birimini açıkladı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin