6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi
6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, Bitcoin 6.000 dolar bölgesinin dışına taşınmak için uğraşıyor. Büyük ve küçük tüm kripto paralar dahil tüm kripto para piyasası geçtiğimiz 48 saat içinde düştü. Bitcoin’in 4 Nisan’da fiyatları düzeltmek için 7.500 dolar seviyesini test etmesi mümkün olmadı.

6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi
6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, momentum osilatörleri aşırı satım koşullarını gösteriyor

Bitcoin, 7.500  dolardan 6.500 dolara düştükten sonra 7.000 dolarlık bölgeye geri dönüşü hızlandıramadı. Williams Yüzde Aralığı ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) dahil momentum osilatörleri aşırı satım koşullarını gösteriyor. Kripto para piyasası 7.800 dolara doğru yeni bir ralliye liderlik etme niyetinde değil. Mart ayı sonlarından bu yana tüccarlar bu süreci Bitcoin için önemli bir test olarak değerlendiriyor.

Bitcoin momentumundaki düşüş, Hindistan Merkez Bankası kararı ile çakıştı

Bitcoin momentumundaki düşüş, Hindistan’ın merkez bankası The Reserve Bank of India (RBI)’nın kararı da dahil olmak üzere, olumsuz haberlerle çakıştı. Hindistan Merkez Bankası, dün bankaların ve finans kurumlarının Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimleriyle ilişkili olmalarını yasakladı. Bu yasak, kripto para ticaretine veya borsalara yönelik bir yasak olmasa da, güvenli ortaklar ve bankacılık hizmetleri için kripto para birimi borsalarını zor durumda bırakıyor.

RBI kararı, Hint kripto para piyasası üzerinde derin bir etkiye sahip olmayacak

Bu hafta yayınlanan birçok haberlerin aksine RBI kararı, borsaların kendi kendini düzenleyen işletmeler olarak faaliyet gösterdiği göz önüne alındığında, Hint kripto para piyasası üzerinde derin bir etkiye sahip olmayacak. Daha da önemlisi, Hint hükumeti hala kripto para sektörüne yönelik net bir duruş sergilemedi. Bu durumda federal hükumetin politikaları merkez bankasının politikalarından farklı olabilir.

RBI kararı, küresel Bitcoin piyasasında önemli bir etki yaratmaz

Ancak, Hint kripto para borsası uluslararası Bitcoin ve kripto para piyasalarında küçük bir pazar payına sahip. Dolayısıyla, bu karar küresel Bitcoin piyasasında herhangi bir önemli etkiye neden olamaz.

Tom Lee, vergi sezonu sona erdiğinde kripto para piyasası fiyatlarının, düşebileceğini belirtiyor

Bu hafta başında, Wall Street analisti Tom Lee, ABD’li vatandaşların ellerindeki kripto varlıklar sebebiyle değer artış vergisinde yaklaşık 25 milyon dolar borcu olduğunu belirtti. Ayrıca kripto borsalarının gelir vergilerine tabii olduğunu ve vatandaşların hem de borsaların ABD hükumetine ödeme yapmak için kripto paralarını satacağını söyledi. Bu nedenle Tom Lee, vergi sezonu sona erdiğinde kripto para piyasası fiyatlarının, düşebileceğini öngörüyor.

Kripto para piyasası Ocak ayından bu yana mücadeleye devam ediyor

Kripto para piyasası Ocak ayından bu yana mücadeleye devam ediyor. Bu ayı döngüsünde genel bir iyileşmeye yol açabilir. Augur kurucularından Jeremy Gardner tarafından belirtildiği gibi kripto para piyasasına halkın talebi gün geçtikçe artıyor.

6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizine göre, raporlama tarihi itibarıyla mevcut düzeltme tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 72 oranında düşüşle, Bitcoin piyasasının tarihinin en kötü üçüncü düzeltme olarak kalıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin