Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor
Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor

Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor. Bitcoin, piyasaya sürüldüğünden  bu yana yapılan işlemlerin toplam hacmi 6 trilyon doları aştı. Bitcoin 2018 yılında 10 milyar dolar günlük işlem hacmi olan bir piyasa haline geldi.

Fiyat düşüşüne rağmen, Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor

Bitcoin ile ilgili istatistikler yayınlayan analist Josiah Hernandez, verilere göre Bitcoin’deki fiyat düşüşüne rağmen, kripto para biriminin popülaritesinin açıkça arttığını belirtiyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Değişimin bir aracı olarak herkesin şüphe ettiği Bitcoin’in piyasadaki önemli rolü açıkça verilere bakarak görünüyor.

“Bitcoin bugüne kadar hiç bu kadar güvenilir ve güçlü olmadı.”

Ünlü yatırımcı Trace Mayer da, Bitcoin’in fiyatındaki düşüşlere rağmen, Bitcoin’in zamanının en popüler günlerini yaşadığını belirtti. Ayrıca Trace Mayer konuya yönelik açıklamalarına şunları da ekledi:

Bitcoin’in 200 günlük işlem hacmi toplamı 2 trilyon dolar. Bu da Bitcoin’in zamanla daha güçlü bir kripto para birimi haline geldiğini gösteriyor. Bitcoin bugüne kadar hiç bu kadar güvenilir ve güçlü olmadı.

Bitcoin donuk performansı ile bu sene eleştirmenlerin yoğun yorumlarına maruz kaldı

Pek çok yatırımcı tarafından kullanımı, teknik sağlamlığı ve artan kolaylığına rağmen Bitcoin donuk performansı ile bu sene eleştirmenlerin yoğun yorumlarına maruz kaldı.  Bitcoin, bu haftayı 7 bin dolar civarında geçiriyor. Bu durumu bazı analistler fiyat düşüşünün sona ermesi olarak yorumlarken, bazıları ise fiyat düşüşünün devam edeceği yönünde yorumluyor.

Analist Tone Vays’a  göre, Bitcoin için en dip seviye 4.900 dolar

Analist Tone Vays geçtiğimiz günlerde bir podcastte, Bitcoin için en dip seviyenin 4.900 dolar olduğunu söyledi. Bununla birlikte, bir para birimi olarak Bitcoin’in 2018 krizi sırasında yeni yüksek profilini savunanların kazandığını da sözlerine ekledi.

Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor
Bitcoin’in popülaritesi açıkça artıyor

Twitter ve Square CEO’su: “Bitcoin dünya para birimi olacak.”

Hem Twitter hem de ödeme şirketi  Square CEO’su Jack Dorsey,  geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, önümüzdeki on yılda tek bir dünya para birimi olacağını ve bunun Bitcoin olacağına inandığını söyledi. Ayrıca Bitcoin‘in 10 yıl içerisinde internetin tek küresel para birimi haline gelmesiyle doların öneminin azalacağını belirtiyor. Jack Dorsey,  bunun nedeni olarak ağ ücretlerinin ve işlem süresinin azalmasını gösterdi.

“Bitcoin, finans sisteminde altının yerini bile alabilir.”

Okcoin’in eski yöneticisi Neil Woodfine ise Bitcoin için şunları söyledi:

Bitcoin, nihayet para sorununa gerçekten insan yapımı, uzman bir çözüm olarak geliyor. Bitcoin, bu şekilde devam eder ve büyüme ivmesini sürdürürse, finans sisteminde altının yerini bile alabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin