6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler
6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler

6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılı manipülasyon ve spekülasyonların olduğu bir sene oldu. 2018 ise verilen sözlerin tutulduğu yıl olacak gibi görünmekte. Bu yazıda yaklaşan 6 MainNet (ana ağ) lansmanını ve 6 kripto para hakkındaki önemli gelişmeleri ele alacağız.

6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler

Oyster Pearls, TRON, EOS, Nuls, Ontoloji ve VeChain’ın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihleri inceleyelim.

Oyster Pearls  (PRL)

Oyster Pearls (PRL), 29 Mayıs’ta ana ağa geçişini gerçekleştirmeyi planlıyor. Oyster Protokolü veya Oyster Pearl, içerik yayıncılarının ve yatırımcıların birbirleriyle çalışmasını sağlamak için benzersiz bir yaklaşım kullanır. Oyster, IOTA’nın Tangle teknolojisi ile Ethereum akıllı sözleşmelerinin karışımı olan bir proje. Ana ağ lansmanıyle birlikte JavaScript uygulamalarının Oyster ağında kolayca yazılabiliceği belirtilmekte.

TRON (TRX)

Oyster’ın ana ağ geçişi sonrası sıra TRON (TRX)’da. TRON ana ağ geçişini 31 Mayıs’ta yapmayı planlıyor. TRON, TRON platformunu çalıştıran kripto paradır. TRON diğer platformlardan farklı olarak kendi haricindeki kripto para birimlerini de destekler. NEO ve Ethereum’un benzeri olan bir sistem kurmayı amaçlayan Singapur merkezli bir projedir. Ayrıca TRON, Blockchain tabanlı ücretsiz içerik ve eğlence platformu olarak tanımlanıyor. TRON’un ana ağ lansmanını, Binance, Bitfinex, Bittrex, Gate.io, Bibox, Bit-Z, Zebpay, Coinrail ve bugün destek açıklaması yapan Bitpie borsası destekliyor.

Nuls (NULS)

Küresel bir açık kaynak Blockchain projesi olan Nuls (NULS), özelleştirilebilir bir modüler blok zinciri altyapı platformudur. Blockchain konusunda teknik engelleri ortadan kaldırmayı, geliştirme maliyetini düşürmeyi ve ticari dünyada Blockchain teknolojisinin kullanımını teşvik etmeyi amaçlamakta. Nuls, 31 Mayıs’ta ki ana ağ lansmanı ile birlikte, Mobil ve PC cüzdan sürümü ve NULS Blockchain’inin gezginin de yayına gireceği belirtiliyor.

6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler
6 kripto paranın fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler

EOS

Yatırımcıların beklentilerini yükselten EOS ise 2 Haziran’da kendi Blockchain’ine geçiş yapacak. EOS yeni bir koin. EOS.io şirketi tarafından 26 Haziran 2017’de ICO’su başlatılan proje 28 Haziran 2018’de sona erecek. EOS, Ethereum’a doğrudan bir rakip gibi görünüyor. İki başarılı kripto paranın, Steem ve Bitshare’in kurucusu da olan Dan Larimer, yeni blok zincir projesi EOS’un Ethereum’dan daha hızlı ve ölçeklenebilir olacağının sözünü veriyor. EOS.io, işletmelerin web sitesi çerçevelerine benzer bir mimari kullanarak mevcut web tabanlı uygulamalara benzeyen blok zincir uygulamaları oluşturmalarını sağlayan bir platform.

Ontoloji (ONT)

Ontoloji (ONT), 2017 yılında Çin şirketi Onchain tarafından piyasaya sürülen, tüm şekil ve boyutlardaki projeler için halka açık bir platform. Blockchain  ile iş sektörü arasındaki engellerin kaldırılmasına yönelik önemli bir adım. Ontoloji, resmi internet sitesinde belirttiği üzere ana ağına geçişini 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirmeyi planlıyor.

VeChain (VEN)

VeChain, her türlü ürünün bilgisine ulaşmamız için üretilmiş Blockchain tabanlı bir teknoloji. VeChain, tedarik zinciri yönetim sürecini iyileştirmek için tasarlanmış, blok zinciri tabanlı bir platform. VeChain, değiştirilmeye karşı korumalı dağıtık defter teknolojisini kullanarak, perakendecilere ve tüketicilere, satın alınan ürünlerin kalitesini ve özgünlüğünü belirleme olanağı sağlamakta. VeChain’in ana ağ lansmanına kadar ki yol haritası şu şekildedir; Nisan ve Mayıs aynı kapsayan Alfa 1.0, Mayıs 15-Haziran başına kadar sürecek olan Alfa 2.0, Haziran Başı-Haziran Sonu Beta/Kamu Testi, Haziran Sonu ise  ana ağ lansmanı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İnvestinblockchain

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin