vechain on zebpay
Zebpay Twiti, Vechain (VEN)’i bir saatte 15 cent yükseltti!

Zebpay Twiti, Vechain (VEN)’i bir saatte 15 cent yükseltti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zebpay, bugün erken saatlerde VeChain’i borsa platformuna dahil edeceğini duyurdu. Zebpay resmi twitter hesabından atılan söz konusu twit, kullanıcıların transferlerdeki gecikmeleri önlemek için VEN tokenlerini Zebpay cüzdanına taşıyabileceklerini içeriyor. Aynı zamanda yarın (22 Mayıs), VEN ticaretinin de başlayacağını aynı twitte kullanıcılarına duyurdu.

zebpay twit

Zebpay, yaklaşık 3 milyon kullanıcıya sahip Hindistan’ın lider kripto para borsalarından biridir. Bitcoin ile birlikte 21 adet altcoin ticaretine aracılık eden kurum, VEn ile birlikte bu sayıyı 22’ye çıkarıyor. Ayrıca, borsa çok sayıda kripto para çifti sunarak, coinlerin birbirleri ile işlem yapmalarına olanak sağlıyor.

VeChain hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; Kripto paranın şirketi, Blockchain çözümlerine odaklanmış, kar amacı gütmeyen lider bir kuruluştur. Kısa bir süre önce “yeni nesil halka açık Blockchain”ler için “white paper” güncellemelerini de yaptılar. Aynı zamanda güncellenen “white paper”, kriptoparanın  VeChainThor olarak yeniden markalaşmasına uygun.

VeChain şirketi, güvenilir ve dağınık bir iş ekosistemi platformu oluşturmayı amaç edinmiş bir kuruluştur. Platformun şeffaf bilgi akışını, verimli işbirliğini ve yüksek hızlı değer transferlerini sağlayabildiği söyleniyor.

Zebpay VEN’in yükselişi için doping olabilecek mi?

VEN tokenlerinin fiyatı, Hindistan lider kripto borsasının listeleme haberinin  ardından hafif bir artışla 4,55 dolara çıktı. Daha önce 4,40 dolar seviyesinde işlem gören token için yatırımcıları, geçen haftaki  5,20 dolar seviyesinden düştükten sonra coinin tekrar toparlanmasını umut ediyorlar.

VEchain chart

 

14 Mayıs tarihinde gün içi fiyat hareketlerinde 4,57 dolardan 4,99 dolara yükselen VEN, 15 Mayıs tarihinde ise 5 dolar sınırını aşmıştı. Takip eden günde ise 5 dolar seviyesinde tutunamayan coin bu seviyenin altına gerileyerek, 4,04 dolara kadar bir düşüş gördü. Buralardan destek alan ve haftasonuna doğru fiyatını 4,5 dolar seviyelerine taşımayı başaran VEN’in şimdi Zebpay kripto borsasında listelenmesinin fiyatına nasıl etki edeceği yatırımcıları tarafından merakla bekleniyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

    Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin