XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

6 Kasım XRP fiyat analizi: XRP güne hızlı başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Kasım XRP fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün akşam saatlerinde bugünkü yükselişin ilk sinyallerini vererek direnç seviyelerini kırarak 50 sentin sinyalini verdi.
  • Gün bitimine doğru ise hafif bir geri çekilme sonrası yükselişin hızlanması ile XRP/USD paritesi günü 50 sentin üzerinde kapatmayı başardı.
  • Bu hızlı yükseliş yeni günde de devam etti ve XRP fiyatı yazım esnasında 52 sentin üzerinde fiyatlanıyordu.

6 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP dün belirttiğimiz direnç noktalarını (0,4650) aşmayı başarınca hızlı bir şekilde yükseldi ve 50 sentin üzerini denedi. 50 sent seviyesi de geçen ayın ortaların denenen fakat aşılamayan bir noktaydı. Bu yüzden bu noktada kısa süreli bir duraklama yaşayan XRP, sonrasında yeterli alıcıyı bulunca 50 sentin de hızlı bir şekilde geçildiğini gördük.

Yazım esnasında 0,5270 seviyesinde bulunan XRP için 0,5180 seviyesinin kısa vadeli bir destek oluşturduğunu görüyoruz. Öğle saatlerine kadar bu seviyenin savunulması gün içinde yükselişin devamını getirebilir.

Yükseliş hareketinin devamında ise orta vadeli nihai hedefi 55 sent olarak görüyoruz. Ekim başında yaşanan düşüş sonrası toparlanma çabasında 55 sentten dönen XRP, bu yükseliş momentumu ile yeniden bu noktayı kazanmak için hamle yapabilir.

Fakat bunun için ilk olarak gün için 52 sente yakın olan destek noktasında tutunması XRP için oldukça kritiktir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD yükseliş yönlü hareket etmeye devam ediyor. Stokastik osilatör ise orta bölgede dalgalı hareketler gösteriyor. Bu göstergenin henüz aşırı alım bölgesini işaret etmemesi XRP/USD paritesinin yükseliş için biraz daha yolu olduğunu işaret eden bir durum. Bunun yanında RSI ve CCI göstergeleri de yükseliş yanlı pozisyonları ile olumlu sinyaller veren diğer önemli göstergeler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin