Bitcoin fiyatı daha fazla düşebilir mi?
Bitcoin fiyatı daha fazla düşebilir mi?

100 dolar ile 1 milyon dolar arasında, 11 en ünlü Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tartışması durmadan devam ediyor. Bir köşede kripto evangelistler, Bitcoin’in bir sonraki rezerv para biriminden veya dijital altından daha az değerli olmayacağı konusunda ısrar ediyorlar. Diğer köşede gelenekselciler, teknolojinin mevcut finansal sisteme bir tehdit oluşturacağı fikrini ortaya atıyorlar. Bitcoin BTC/USD işlem çifti ile %0,35 oranında düşüşle  6.418 dolardan işlem görüyor. Sizler için son zamanlardaki en popüler Bitcoin fiyat tahminlerini derledik. İşte 11 en ünlü Bitcoin fiyat tahmini…

11 popüler Bitcoin fiyat tahmini

Bitcoin dünyasının en göze çarpan isimlerinden ikisi, Facebook Inc.’ten açtıkları dava sonucunda 65 milyon dolar alan Tyler ve Cameron Winklevoss. Winklevoss kardeşler, Şubat ayında, Bitcoin’in fiyatı 2018 seviyesine düşerken, bunun 320.000 dolara kadar çıkabileceğini söylediler.

Boğa tahminlerine CNBC’den Jim Cramer ve siber güvenlik uzmanı John McAfee’de dahil oluyor. Her ikisi de, Bitcoin’in 1 milyon dolara kadar yüksek ticaret yapabileceğini söyledi. Ancak McAfee tahminini Bitcoin’in 2020 sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını belirterek güçlendiriyor.

Diğer Bitcoin boğası Wall Street analist Tom Lee ve Bitcoin’in 2018 yılı sonuna kadar 25.000 dolar ve 2022’ye kadar 125.000 dolara ulaşacağını söyledi. Daha sonra Draper Associates’den Tim Draper var. Silk Road olayı ile ele geçirilen bütün Bitcoin’leri satın alan California merkezli girişimci kapitalist, 2022 yılına kadar tek bir Bitcoin’in 250.000 dolar değerinde olacağını söyledi.

Bitcoin fiyat tahminleri gerçekleşecek mi?

2001 Nobel Ödülü sahibi ekonomist Joseph Stiglitz ve Kenneth Rogoff’de Bitcoin boğa tahminleriyle ünlü. Her ikisi de tek bir Bitcoin fiyatının 2028 yılına kadar 100 dolar değerinde olacağını söyledi. Stiglitz, Temmuz ayında Financial News gazetesine verdiği demeçte, “Bitcoin’in on yıl içinde 100 dolar değerinde kolayca kullanılabileceğini” söyledi.

Bununla birlikte, 2017’ye ve 2018’in ilk iki ayına yönelik vahşi bir dönemin ardından, Bitcoin yılın en iyi bölümünü 6.000 ila 8.000 dolar arasında ve tüm zamanların en düşük seviyelerine yakın olan volatilite ile geçirdi. Bakalım fiyat tahminleri gerçekleşecek mi?

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin