6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum
6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum

6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Haziran tarihinde son derece ilginç bir 24 saat geçiren kripto para piyasası, son dört gündür daha durağan bir seyre büründü. Yavaş da olsa düşüşün pazara hakim olmasıyla son 1 hafta içerisinde piyasanın kolektif değeri 5 milyar dolar geriledi. Cardano ve Ethereum Classic de bu düşüşten nasibini alsa da diğer altcoinlerden kısmen ayrışan hareketler sergilediler.

Cardano (ADA)

Cardano, bu haberin yazıldığı sırada Tezos’un ve 2,16 milyar dolarlık piyasa değerinin biraz önünde ve 2,23 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bu hacim kripto para birimini listelerin ilk 10’una geri döndürdü. Bununla birlikte varlık son 24 saatte yüzde 1,21 gibi küçük bir düşüş kaydetti.

Cardano için fiyat çizelgeleri, haftanın ilerleyen saatlerinde yükselişle sonuçlanabilecek bir düşüş kanalı oluşumunu resmetti. Bollinger Bantları, ADA’nın düşük bir oynaklık dönemi kaydettiğini öne sürerken; Göreceli Güç Endeksi alım ve satım baskısı arasındaki tarafsızlığa işaret ediyor.

Shelley’in lansmanından bu yana, IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Cardano’nun geleceği hakkında sık sık açıklamalarda bulundu. Hoskinson, yakın zamanda tokenin fiyatının artmasını beklediğini ve böylece projenin sektörde kalma gücünün artacağını söyledi.

Ethereum Classic (ETC)

Geçen sene grafikte 15. sıraya dek yükselen Ethereum Classic, dünyanın en büyük 20 kripto varlığı arasındaki seyrini sürdürüyor. Token son 24 saatte yatay bir hareket izlerken %0,16’lık küçük bir düşüş kaydetti.

Token son 24 saatte 989 milyon dolarlık hacim bildirerek yüksek ticaret hacmiyle dikkatleri üzerinde topladı.

Düzeltmelere rağmen, Chakin Para Akışı (CMF) sermaye çıkışlarından daha yüksek sermaye girişi gösterdiğinden ETC yeşil renkte kaldı. Ayrıca maviyle gösterilen MACD, sinyal çizgisinin çok üzerinde kalarak bir boğa anlatımını resmetti.

“Pheonix” hard korkunun pazar günü başarıyla gerçekleşmesinden sonra ETC topluluğuna iyimserliğin hakim olduğunu söyleyebiliriz. 31 Mayıs’ta 10.500.839 bloğunda yürütülen geriye dönüşü olmayan ağ yükseltmesi, Ethereum Classic’i Ethereum ile tamamen uyumlu hale getirdi.

ambcrypto

Kripto türevleri hacmi bir kez daha tüm zamanlar rekoru kırdı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin