Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor
Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor

6 Haziran altcoin analizi: Litecoin (LTC) ve EOS için son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in pazar hakimiyeti %64,7’ye düşerken kripto para birimlerinin kolektif piyasa değeri de 273 milyar dolara geriledi. Çoğu altcoin boğa dirençlerini yeniden test etmeyi bekliyor. Bugünkü altcoin analizimizde Litecoin ve EOS’u ele alıyoruz.

Litecoin (LTC)

Geliştirme tarafında, MimbleWimble’ın Litecoin ağına entegrasyonu konusunda önemli ilerlemeler kaydedildi. Ancak bu durum yukarı yönlü fiyat hareketine dönüşmedi. Daha yüksek seviyelere ulaşmaya çalışmasına rağmen LTC 50 dolarlık barajı bir türlü geçemiyor.

Bu haberin yazıldığı sırada kripto para son 24 saatte %2,42 oranında düşüş kaydettikten sonra 46,48 dolardan fiyatlandırıldı. Litecoin, yazım sırasında 3,016 milyar dolarlık bir piyasa değerine ve 2,44 milyar dolarlık bir günlük işlem hacmine sahip.

  • Direnç: 63,67 dolar
  • Destek: 30,63 dolar
  • MACD: MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde ve kripto para için yükseliş fazı gösteriyor.
  • Chaikin Para Akışı: Boğa alanında bulunuyor. Bu durum sermaye girişlerinin sermaye çıkışlarından daha yüksek olduğunu gösteriyor.

EOS

EOS cephesinde bilinen birkaç yatırımcı kısa süre önce EOS’un arkasındaki Blockchain yazılım firması Block.one’a karşı Menkul Kıymetler Kanunu ihlali iddiasıyla dava açtı.

En son düşüş dalgası kripto para piyasasının bütününü etkilerken EOS bu düşüşten etkilenmeyen birkaç altcoinden biriydi. Son 24 saatte fiyatın %3,59 ekleyen kripto para 2,82 dolardan işlem görüyor. Bu haberin yazıldığı sırada kripto para 2,62 milyar dolarlık piyasa değeri ve günlük 2,29 milyar dolarlık işlem hacmine sahip.

  • Direnç: 3,85 dolar
  • Destek: 1,75 dolar
  • Klinger Osilatörü: KO’nun üzerinde dolaşan sinyal çizgisi, kripto para için düşüş eğilimi gösteriyor.
  • Göreceli Güç Endeksi: RSI 50 seviyesinin oldukça üzerinde. Bu seviye, EOS pazarındaki yatırımcılar arasında satın alma hissinin arttığını gösteriyor.

ambcrypto

İki yıldır her hamleyi doğru öngören bir grafik Bitcoin için alarm verdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin