BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı
BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı

BTT satışı 15 dakika sürdü… 59,4 milyar BTT satıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance Launchpad aracılığıyla BNB ve TRX tokenleri ile satışa sunulan Tron ağındaki Bittorrent tokeni BTT satışı gerçekleşti. Yaklaşık 15 dakika süren satışta 59,4 milyar BTT satışı gerçekleşti.

Binance Launchpad tarafından gerçekleştirilen ICO’da 1 BTT, 0,00001824 BNB fiyatı ile satışa çıkarılırken toplam satışa çıkarılan BTT miktarı, 23.760.000.000 adetti. Satışa ise 340 yatırımcının katıldığı gözüküyor. Bu durumda BNB’nin yaklaşık 6,2 dolar fiyatına göre 2,7 milyon dolar değerinde bir BNB karşılığı BTT satılmış oldu.

BTT satışlarının TRX karşılığında yapıldığı oturum, 622 yatırımcının katılımı ile gerçekleşti. 1 BTT’nin 0,00447261 TRX’den satıldığı oturumda 35.640.000.000 BTT satışa sunuldu. TRX cinsinden hesaplandığında ise bu satışta da yaklaşık 4,15 milyon dolarlık BTT satılmış oldu.

BTT satışı oldukça kısa sürede gerçekleşti

BNB ve TRX ile yapılan işlemler sonucunda 15 dakikalık süre içerisinde yaklaşık 6,85 milyon dolar BTT satılmış oldu.

Bu işlemlerden dolayı kripto para borsası Binance’de Tron ve BNB’nin yüksek hacimler ile ilk sıralarda yer aldığı görüldü. Ayrıca toplamda 962 yatırımcının katıldığı gözüken ICO’da yatırımcıların çoğunluğunun büyük sermayeli yatırımcılar olduğu tahmin ediliyor.

Binance’nin resmi sitesinden yaptığı açıklamaya göre ise BNB cinsi satış, 13 dk. sürerken, TRX cinsi satış yaklaşık 15 dk. Gibi rekor bir sürede tamamlandı. Yine yapılan açıklamaya göre satın alma tutarları ise minimum miktar olan 100.000 BTT ile 166.666.666 BTT arasında gerçekleşti.

BTT ICO’sunun ardından yaşanacak gelişmeleri ve düşen piyasada bu denli hızlı bir ICO satışı gerçekleşmesi ile ilgili yapılacak yorumları aktarmaya devam edeceğiz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin