bitcoin sv
55 dolarlık telif hakkı başvurusu yaptı, Bitcoin SV'nin değerini 3 milyar dolar arttırdı

55 dolarlık telif hakkı başvurusu yaptı, Bitcoin SV’nin değerini 3 milyar dolar arttırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Craig Wright’ın Bitcoin SV (BSV) altcoin’i, orijinal Bitcoin whitepaper ve ticari markası için başarılı telif hakkı tescil işleminin ardından adeta bir patlama yaşadı.

Bu haberin ortaya çıktığı gün BSV ilk hamlesini yaptı. Öyle ki kripto para yatırımcıların yüksek alım talepleri ile altcoin BSV, 62 dolardan 116 dolara hızlı bir şekilde yükselerek yaklaşık yüzde 100 oranında getiri sağladı.

Bu zirve rakamının ardından kâr satışlarına maruz kalan Bitcoin SV’nin fiyatının 89 dolara kadar düştüğünü gördük (25 Mayıs). Fakat BSV’ye olan inanç azalmamış olacak ki son 4 gündür yeniden artış eğilimine giren kripto para son 24 saatte yeni bir patlamayla yeniden yüzde 100’lük bir performans gösterdi. 120 dolardan başlayan ralli Bitfinex’te 254 dolara kadar devam etti. Bitcoin SV’nin piyasa değeri ise 4,1 milyar dolara yükseldi.

Bu haberlerde ilginizi çekebilir…

Bitcoin SV neden pompalanmaya devam ediyor?

Wright ve telif hakkı tescillerinde Bitcoin SV’nin başlangıçta yüzde 100 fiyat artışı ile 62 dolardan 116 dolara çıktığını gördük.  89 – 122 dolar arasındaki ikinci atlamaya gelince, Wright’ın Bitcoin’in (BTC) eninde sonunda çok hızlı bir şekilde manipüle edilerek çok hızlı bir şekilde kaybolacağını belirttiği açıklamalara denk geldi.

Wright video iletisinde şunları söyledi:

Bir Blockchain kurallara uymuyorsa… Hükümetin onu durdurması kolaydır. Bu olduğunda ise sanal altın olarak görülen bu sisteme yatırılan her şey bir anda kaybolacak. BTC yavaşça kaybolmayacak birkaç dakika içinde ortadan kalkacak.

Sonuç olarak, Wright Bitcoin SV’nin değerini hızlı şekilde artırmak için elinden geleni yapıyor. Ve öyle gözüküyor ki eylemleri ve söylemleri fiyatlanıyor. Öyle ki Bitcoin SV, 21 Mayıs’tan beri 3 milyar dolar kadar bir değer artışı yaşadı. Son 24 saatte yüzde 100’ün üzerinde arttı. Ve şu an Tether’in üzerinde en büyük 8. Kripto para konumunda.

Başarılı bir pompalama ile BitcoinSV değeri yükseldi. Fakat 20 Mayıs 11.00 mumu birçok stopu patlatmışa benziyor. Bittrex borsasının BSV/USD paritesinin 11.00 mumuna baktığımızda 44 dolara kadar düştüğü görüyoruz. Diğer bir ifade ile yazarken 210 dolarda gördüğümüz BSV’yi birileri 2-3 saat önce 44 dolardan aldı!

Sizce kripto para âleminin renkli kişiliklerinden biri olan Craig Wright, BSV’yi pompalamak için bir daha ki sefere ne yapacak?

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin