Bittorrent Token (BTT) %300 arttı
Bittorrent Token (BTT) %300 arttı

Bittorrent Token (BTT) piyasayı sarstı: Binance’den sonra bir borsa daha BTT’yi listeleyeceğini duyurdu.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlerdir çok konuşulan Bittorrent Token (BTT) iyi bir pazarlama stratejisi ile başarılı bir ICO satışı gerçekleştirdi. Yaklaşık 14 saniyede tüm tokenlerin satışını tamamlayan TRON ekibi başından beri Binance ile beraber çalışmakta. Bu ortaklık Binance launched’te başlayıp ordan Binance borsasına kadar da uzanmış durumda. Daha öncede bilindiği gibi Justin SUN, Binance Vakfı’na yüklü miktarlarda bağış yapmış ve CZ ile ayrı bir yakınlık kurmuştu.

Bittorrent Token (BTT) yüzde 300 arttı

Tüm bu planlamalar dahilinde BTT tokeni bugün Binance’de işleme açıldı. 6 satoshi ile işleme başlayan BTT %300 artarak 18 satoshi’lere kadar çıktı. Yazım sırasında da oldukça yüksek seviyelerde olan BTT 16 satoshi civarında işleme devam ediyor.  İşlem hacmi bakımından BTT, Binance’de Ripple’dan sonra gelerek 2. kripto para konumunda bulunuyor.

Bu pump mı yoksa değer artışı mı? Henüz yatırımcıları rahatlatan net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Justin SUN konuya yönelik bir tweet daha attı ve BTT’nin yakında Upbit borsasında da isteleneceğini duyurdu. Daha fazla kar elde etmek isteyen ya da kripto paranın daha da yükseleceğini düşünen yatırımcılar, diğer altcoinlerden çıkarak BTT’ye hucum etti. Öyle ki son günlerin favori kripto parası HOT’ta dahil olmak üzere bir çok kripto para da %20’lere yaklaşan kayıplar oluştu. TRON’dan dolayı dalgalara alışık olan piyasa bu sefer BTT rüzgarına kapıldı. Umarız bu değer kayıpları daha fazla domino etkisi oluşturmaz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde  bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin