2 Mart Bitcoin analizi: BTC buradan yükselmeyi başarabilecek mi?
2 Mart Bitcoin analizi: BTC buradan yükselmeyi başarabilecek mi?

5 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi ile uygun alım yerlerini, ve düşüşlerde ki destek kısımlarına bakacağız.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki artış,çoğunlukla kredi kartlarını kullanarak kripto para birimi satın alan yeni yatırımcıları da kripto para borsalarına çekmişti.

2018’deki büyük gerilemenin ardından top 5 kredi kartı şirketi kredi kartlarını kullanarak kripto para alımları yasakladı ya da yasaklayacağını duyurdu.

5 Şubat Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin fiyat analizi

Sonuç olarak, ödünç para kullanarak kripto para satın alan ve yüzde 50’den fazla kayba uğrayan rally’i geç yakalayanlar artık pozisyonlarını bozamamaktan dolayı bu ani düşüşlere göğüs germek zorunda kaldı.

Bu durum aynı zamanda ürkek yatırımcıların panik satışı yapmalarına da yol açtı. Fakat bu düşük fiyatlar, teknolojiye inanan ve doğru fırsata yatırım yapmayı bekleyen yeni bir yatırımcı grubunu da çekecektir.

Alttan toplamak isteyen yatırımcılar için bir kaç kripto paranın son para analizine bakalım

Bitcoin

02 Şubat tarihinde Bitcoin 8.000 $ seviyesini görmüştü. Fakat yatırımcıların planladıkları gibi 10.700 dolar seviyesine de tekrar çıkış yapamadı. 20 günlük EMA’ya bir geri çekme öngörüldü, ancak satış çılgınlığından dolayı çekişler yalnızca 1-3 gün sürdü.

Btc

 

Bugün, fiyat 2 Şubat’ta oluşan düşük seviyenin de altına düştü. Ayı sezonunda 8.000 $ seviyesinin altında kalmayı başarırsa, düşen üçgenin kesilmesinden itibaren desen hedefi olan 6.239 $ ‘e gerileyecektir.

Aşşağı düşüş sürerse, geçtiğimiz rally’nin son ayağı olan 5.450 seviyelerine kadar uzanabilir. Aşağıda, düşüş, mitingin en yeni ayağının yüzde 100’ünü etkili bir şekilde izleyecek olan 5.450 seviyelerine kadar uzanabilir.

Yukarıdaki seviyelerde panik satışının, uzun vadeli yatırımcılara iyi bir satın alma fırsatı sunduğuna inanıyoruz.Fakat yatırımcılar toplu alım yerine kademeli alım yapmalılar. Eğer düşerse 5,500 dolar ila 5,800 dolar aralığında yatırım miktarının yaklaşık yüzde 30 ila 40’ını alınması daha uygun.

Ethereum

3 Şubat’ta Ethereum 999 dolar seviyesinden aşağıya indi.

ethereum

770 $ ile 785 $ aralığının ETH için güçlü bir destek bölgesi, ancak bu destek bölgesi bozulursa 640 dolar seviyesine inebiliriz.

Bir önceki rally’nin son ayağının yüzde 78.6’lık düzeltmesi 611.34 $ seviyesinde idi. Bu nedenle, 611.34 ila 640 $ arasında güçlü alımlar öngörüyoruz. Bununla birlikte, 20 günlük EMA ve 50 günlük EMA’nın düşüş eğilimi tamamlaması muhtemel ve bu da olumsuz bir gelişme. Bu sebeple yeni alım önermiyoruz.

Ripple

Dalgalanma ile 2 Şubat’ta oluşan düşük seviyelerde tekrar test edildi. Diğer kripto para birimleri ile karşılaştırıldığında, hala 2 Şubat’da ki 0.63252’nin altına düşmedi.

ripple

XRP için nihai destek 0,61 dolar civarında ve eğer bu seviyenden de düşüş olursa , 0.24 seviyelerine kadar düşüş görürüz. Düşüş eğilim çizgisinden ayrıldıktan sonra kısa vadede olumlu olacaktır.

Litecoin

Litecoin’deki gerileme diğer kripto para birimlerine göre daha güçlü çünkü 20 günlük EMA’ya yaklaştı. Bu da bize daha düşük seviyelerde alıma ilgi gösterildiğini söylüyor.

Litecoin

Eğer boğalar fiyatı 107 ile 120 dolar arasındaki seviyelere yaklaştırırsa, olası bir dip daha görecektir. 175 $ düzeyinden çıkarsa LTC alım seviyesinde diyebiliriz.Öte yandan, eğer ayı sezonu diyebilceğimiz rally 2 Şubat’ın en alt seviyelerinde bozulmayı başarırsa, 84.708 dolarlık nihai desteğe kadar düşebilir.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin