5 mayıs ethereum fiyatı
5 mayıs Ethereum fiyatı, boğaların baskın gelmesiyle 800 dolar seviyesinin üzerinde!

5 Mayıs Ethereum fiyatı, boğaların baskın gelmesiyle 800 dolar seviyesinin üzerinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa sermayesinin büyük bir çoğunluğunu oluşturan major kripto paraların bir süredir sabit bir büyüme içene girdiğini görüyoruz. Bu lineer diyebileceğimiz artış, geçen aylardaki büyük fiyat düşüşlerinden beri büyük bir sıçrama olmadan kararlı bir şekilde devam ediyor. 5 mayıs Ethereum fiyatı incelendiğinde ise, kripto paranın 800 doların üzerinde kendine yer bulma çabalarına şahit oluyoruz.

5 mayıs ethereum fiyatı

En çok talep gören kripto paralar arasında Bitcoin’den sonra ikinci sırada bulunan Ethereum son 24 saatte yüzde 1.76 oranında artışa sahip olarak 808,86 dolardan el değiştiriyor. kripto paranın şu an ise 3.25 milyar dolarlık piyasa hacmi bulunuyor. CoinMarketCap verilerine baktığımızda Mart 2018’in başından bu yana yaklaşık 2 aylık süreçte ETH/USD çifti bu seviyelere ulaştığını görmüyoruz.

üstteki grafikte gözlemlenen üst eğilim çizgisi, önümüzdeki ticari işlemlere karşı bir direnç olarak hareket edecek gibi duruyor. ancak aynı şekilde aktif destekleyici eğilim çizgisi daha da yükselmeyi hedefliyor. Ve şu an ki zaman diliminde Ethereum’un  Amerikan Doları’na karşı 800.00 dolar seviyesine ulaşarak, kazanım elde ettiğini görüyoruz. Kripto para çifti, b bağlamda ilk olarak 800 dolar seviyesi üzerinde sağlam bir yer edindikten sonra, geçtiğimiz 2 ay içerisinde gördüğümüz gibi sağlam adımlarla yükselmesine devam edebilir.

5 mayıs ethereum fiyatı

5 mayıs Ethereum fiyatı destek-direnç seviyeleri

Grafiği incelediğimizde, bu yükselişin 1130 $ dolara doğru uzanan bir rotası olduğu anlaşılıyor. Birinci ve ikinci direnç noktalarını ise sırasıyla 900 dolar ve 1.000 dolar seviyesi oluşturuyor. Aşağı yönde, 745 dolar seviyesi ilk destek olarak hareket edebilir. ETH, bu destek seviyesinde tutunamadığı takdirde  alıcılar 700 dolara yakın olan trend çizgisine ve 20 günlük EMA’ya denk gelen 645 dolar seviyelerini görebilir. Eğilim, yalnızca ETH/USD paritesinin 700 doların altında kalması halinde, düşüş eğilimi teyit edilebilir.

ethereumworldnews

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin